Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

před 38 minutami, ThomasB napsal:

Nemáte někdo zkušenost se santoku nožem Saku Hocho? Různě na něj čtu doporučení, ale někde jsem četl, že ta nová současná verze je horší…nebo tip na nějaký jiný nůž v poměru cena/výkon? 

Já používám druhým rokem tenhle, a nemám námitek. Jen to nelakované dřevo, chce obezřetnost. Ale za ty peníze super.

http://www.noze-nuz.com/kuchynske_noze/DCIHH01.php

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 25 minutami, Maxel napsal:

Já tuten přes 8 let. Nejlepší nožová investice ever. 
http://www.noze-nuz.com/akce/santoku.php

EB1413C1-1CA1-447C-A059-DAB3DBFD40E6.jpeg

Ten uprostřed je tedy už Milan Tůma knives ? 😬 Jinak slušná sestava👌

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co dům dal, a spotřeboval. Sutcha steak, grilovaný chřest, China rose microgreens, řepa & batáty a dip z lesního ovoce. Jo a B!

IMG_20230306_213516.jpg

IMG_20230306_213348.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...