Jump to content

KULINÁRIUM Chronomagicum


kejklik

Recommended Posts

před 38 minutami, ThomasB napsal:

Nemáte někdo zkušenost se santoku nožem Saku Hocho? Různě na něj čtu doporučení, ale někde jsem četl, že ta nová současná verze je horší…nebo tip na nějaký jiný nůž v poměru cena/výkon? 

Já používám druhým rokem tenhle, a nemám námitek. Jen to nelakované dřevo, chce obezřetnost. Ale za ty peníze super.

http://www.noze-nuz.com/kuchynske_noze/DCIHH01.php

Link to comment
Share on other sites

před 25 minutami, Maxel napsal:

Já tuten přes 8 let. Nejlepší nožová investice ever. 
http://www.noze-nuz.com/akce/santoku.php

EB1413C1-1CA1-447C-A059-DAB3DBFD40E6.jpeg

Ten uprostřed je tedy už Milan Tůma knives ? 😬 Jinak slušná sestava👌

Link to comment
Share on other sites

Nn, to je číňan z aláče :)  Ale za ty lowe taky slušnej deal  

Jinak foto je staršího data. Na podzim jsem si udělal radost a nechal si udělat kudly na míru. Na fotce není ještě 12cm na zeleninu, ten jsem si nechal dodělávat; po úspěchu těhle dvou. 

C29B1D03-3867-473C-B0E8-380DB6760C0C.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Co dům dal, a spotřeboval. Sutcha steak, grilovaný chřest, China rose microgreens, řepa & batáty a dip z lesního ovoce. Jo a B!

IMG_20230306_213516.jpg

IMG_20230306_213348.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...