Jump to content

KULINÁRIUM Chronomagicum


kejklik

Recommended Posts

Nemáte někdo zkušenost se santoku nožem Saku Hocho? Různě na něj čtu doporučení, ale někde jsem četl, že ta nová současná verze je horší…nebo tip na nějaký jiný nůž v poměru cena/výkon? 

Link to comment
Share on other sites

před 38 minutami, ThomasB napsal:

Nemáte někdo zkušenost se santoku nožem Saku Hocho? Různě na něj čtu doporučení, ale někde jsem četl, že ta nová současná verze je horší…nebo tip na nějaký jiný nůž v poměru cena/výkon? 

Já používám druhým rokem tenhle, a nemám námitek. Jen to nelakované dřevo, chce obezřetnost. Ale za ty peníze super.

http://www.noze-nuz.com/kuchynske_noze/DCIHH01.php

Link to comment
Share on other sites

před 25 minutami, Maxel napsal:

Já tuten přes 8 let. Nejlepší nožová investice ever. 
http://www.noze-nuz.com/akce/santoku.php

EB1413C1-1CA1-447C-A059-DAB3DBFD40E6.jpeg

Ten uprostřed je tedy už Milan Tůma knives ? 😬 Jinak slušná sestava👌

Link to comment
Share on other sites

Nn, to je číňan z aláče :)  Ale za ty lowe taky slušnej deal  

Jinak foto je staršího data. Na podzim jsem si udělal radost a nechal si udělat kudly na míru. Na fotce není ještě 12cm na zeleninu, ten jsem si nechal dodělávat; po úspěchu těhle dvou. 

C29B1D03-3867-473C-B0E8-380DB6760C0C.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Co dům dal, a spotřeboval. Sutcha steak, grilovaný chřest, China rose microgreens, řepa & batáty a dip z lesního ovoce. Jo a B!

IMG_20230306_213516.jpg

IMG_20230306_213348.jpg

Link to comment
Share on other sites

Přátelé nemáte někdo tip na dobré kimchi? (Na vlastní výrobu jsem línej)


Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...