Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nemáte někdo zkušenost se santoku nožem Saku Hocho? Různě na něj čtu doporučení, ale někde jsem četl, že ta nová současná verze je horší…nebo tip na nějaký jiný nůž v poměru cena/výkon? 

Posted
před 38 minutami, ThomasB napsal:

Nemáte někdo zkušenost se santoku nožem Saku Hocho? Různě na něj čtu doporučení, ale někde jsem četl, že ta nová současná verze je horší…nebo tip na nějaký jiný nůž v poměru cena/výkon? 

Já používám druhým rokem tenhle, a nemám námitek. Jen to nelakované dřevo, chce obezřetnost. Ale za ty peníze super.

http://www.noze-nuz.com/kuchynske_noze/DCIHH01.php

Posted

To bohužel nemůžu posoudit. Pořád je to ale 8 stovek, což zas imo neni taková raketa, aby to ček nemohl risknout. Šel bych do něj ;) 

Posted
před 25 minutami, Maxel napsal:

Já tuten přes 8 let. Nejlepší nožová investice ever. 
http://www.noze-nuz.com/akce/santoku.php

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Ten uprostřed je tedy už Milan Tůma knives ? 😬 Jinak slušná sestava👌

Posted

Nn, to je číňan z aláče :)  Ale za ty lowe taky slušnej deal  

Jinak foto je staršího data. Na podzim jsem si udělal radost a nechal si udělat kudly na míru. Na fotce není ještě 12cm na zeleninu, ten jsem si nechal dodělávat; po úspěchu těhle dvou. 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Za mě v pohodě. Ocel nedrží, ale na občasný pořezání stačí obtáhnout na vocílce a chvilku zas dá. 
Kudly dělal Sorren Knives. 

Posted

Co dům dal, a spotřeboval. Sutcha steak, grilovaný chřest, China rose microgreens, řepa & batáty a dip z lesního ovoce. Jo a B!

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted (edited)

@nizkotucnytvaroh 👏👏👏

U nás ve vývaru s kořením a jarní cibulkou tažený a pak dopékaný bůček, omáčka hoisin s chilli, zázvorem a česnekem, spařený pak choi, rejže. 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Maxel
Posted

Přátelé nemáte někdo tip na dobré kimchi? (Na vlastní výrobu jsem línej)


Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Pizza... Doufam ze se na leto konecne hecnu udelat doma pec. 😀

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...