Maxel Posted March 26 Report Share Posted March 26 (edited) Ahaaa, tak to byly těstoviny. Vypadalo to trochu jako odkrojené tvrdé kraje parmazánu Každopádně zajímavé jídlo! Edited March 26 by Maxel Link to comment Share on other sites More sharing options...
krutor Posted March 26 Report Share Posted March 26 Risotto s medvedim cesnekem a banana bread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vwtyp11 Posted March 26 Report Share Posted March 26 Už roste? U nás ještě musim počkat Link to comment Share on other sites More sharing options...
krutor Posted March 26 Report Share Posted March 26 Donesl mi ho kolega a pry jde sekat kosou. (Ostrava) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted March 26 Report Share Posted March 26 To risotto má pekelnou barvu, ale musí to být straaaašně dobrý. Palec hore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krutor Posted March 27 Report Share Posted March 27 Priste bych trochu vic setril s tim medvedim cesnekem, ale bylo to vyborne jarni jidlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted March 27 Report Share Posted March 27 uff, ja uz mam pre teno rok medvedieho cesnaku aj dost Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted March 27 Report Share Posted March 27 V 11. 3. 2023 v 19:41, safi napsal: Dotaz: Canneloni plněné mletým masem (klasické boloňské ragú). Májí se krátce předvařit a pak zapéci, nebo se jenom pečou? Recepty nejsou jednoznačné. U nás bez předvaření. Nebo vyzkoušet jen opatrně a chvilku, jinak prasknou. Lasgne taky nepředváříme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27 Report Share Posted March 27 před 23 hodinami, krutor napsal: Donesl mi ho kolega a pry jde sekat kosou. (Ostrava) Tohle presne vim kde je a chtel bych upozornit, ze z chranene prirodni rezervace je nelegalni cokoliv trhat, vynaset atd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krutor Posted March 27 Report Share Posted March 27 No mozne to je, ja tam s nim nebyl. Nakladane hermeliny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsudybyl Posted March 28 Report Share Posted March 28 Domácí pizza z rýžové mouky. Vzhled potřebuje doladit. Chuť vynikající Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted March 29 Report Share Posted March 29 Přeštická kotleta zapečená s pancettovo-cibulovou krustou, baby brokolice na páře, pečená karotka a majda s hrubozrnou horčicí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondrasss Posted March 30 Report Share Posted March 30 Na první pokus o neapolskou pizzu celkem dobrý, nemyslíte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted March 30 Report Share Posted March 30 Super! Máš na to nějakou spešl troubu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted March 30 Report Share Posted March 30 před 3 minutami, Ondrasss napsal: Na první pokus o neapolskou pizzu celkem dobrý, nemyslíte? Jestli to bude alespon z pulky tak dobry, jak to vypada, tak super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondrasss Posted March 30 Report Share Posted March 30 Mám troubu na 280 tak to muselo stačit. ale na léto asi budu pořizovat nový gril a těch 430 snad zvládne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted March 30 Report Share Posted March 30 Tak to cumim, takovou paradu s obyc troubou. Jaks delal testo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondrasss Posted March 30 Report Share Posted March 30 Testo je na povrchu křupavé, uvnitř neskutečně vlacne. Nejdůležitější je těsto fermentovat a překládat 3-4 dny a pak rozvalet jen opatrně rukou tak abys neporusil vykynute bubliny na okrajích. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted March 30 Report Share Posted March 30 Jo, tak na to nemam trpelivost:) Ale krasny to mas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondrasss Posted March 30 Report Share Posted March 30 Výsledek za tu práci a čekání stojí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now