Jump to content

KULINÁRIUM Chronomagicum


kejklik

Recommended Posts

V 11. 3. 2023 v 19:41, safi napsal:

Dotaz: Canneloni plněné mletým masem (klasické boloňské ragú). Májí se krátce předvařit a pak zapéci, nebo se jenom pečou? Recepty nejsou jednoznačné.  

U nás bez předvaření. Nebo vyzkoušet jen opatrně a chvilku, jinak prasknou. Lasgne taky nepředváříme. 

Link to comment
Share on other sites

před 23 hodinami, krutor napsal:

Donesl mi ho kolega a pry jde sekat kosou. 😀 (Ostrava)

F8B3F0E8-059A-44D2-8A80-E62907031CDA.jpeg

Tohle presne vim kde je a chtel bych upozornit, ze z chranene prirodni rezervace je nelegalni cokoliv trhat, vynaset atd..

Link to comment
Share on other sites

před 3 minutami, Ondrasss napsal:

Na první pokus o neapolskou pizzu celkem dobrý, nemyslíte?

D3002ED0-A268-4E0F-BC4D-FC41E70FCCFA.jpeg

Jestli to bude alespon z pulky tak dobry, jak to vypada, tak super :)

Link to comment
Share on other sites

Testo je na povrchu křupavé, uvnitř neskutečně vlacne. Nejdůležitější je těsto fermentovat a překládat 3-4 dny a pak rozvalet jen opatrně rukou tak abys neporusil vykynute bubliny na okrajích. 🤤

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...