Jump to content

KULINÁRIUM Chronomagicum


kejklik

Recommended Posts

V 20. 8. 2023 v 17:31, Maxel napsal:

Vedro nevedro, když je chuť na vepřový… segedín. 

C95F8186-6BEE-4512-BF86-12413211EC21.jpeg

Nedávno jsem taky dostal chuť a vyzkoušel dle rady Těhotnýho kuchaře maso nedřív osmahnout... a je to o level výš... (já teda dělám z plecka) 

 

Link to comment
Share on other sites

jasný, segedín dělám v papiňáku, první udělám maso na sádle, pak tam hodím cibuli až zesklovatí tak zelí, pak tak 2 lžíce maďarský  papriky a vrátím maso, zaleju vodou, po cca 50 min otevřu, zaleju smetanou s moukou a provařím, je to měkký jak sviň a luxusní chuť

Edited by Moty
Link to comment
Share on other sites

Dnes jen rychlý snack. Hezký víkend všem🙃!

IMG_20230909_141349.jpg

Link to comment
Share on other sites

Samé dobroty, pánové ! Jelikož po prazdninovém reji, všichni míří za únikem do lesů, pro plné koše hub, zkusil jsem to také, a rostou 😁!

Houbová omáčka by bedly, praváci, babky, cibulový chléb se škvarky a vejce 👌.

IMG_20230910_090008.jpg

IMG_20230910_233500.jpg

Link to comment
Share on other sites

Včerejší reštyka á panenka s lanýžovým olejem, parmezánové hrany, a hora jiného obžerství.

Dnes doma skromná kuřecí játra na másle s majoránkou, hruškové glazé a ciabatta.

IMG_20230914_175801.jpg

IMG_20230914_175541.jpg

Link to comment
Share on other sites

Snackinarium 😁 Carpaccio, hruškové glazé, toasty s bylinkovým máslem.

IMG_20230917_133155.jpg

Edited by nizkotucnytvaroh
Link to comment
Share on other sites

Já už se těšil na výsledek! Klasicky paráda 👌 Poslední dobou se hodně cpu v práci, takže doma, už se mi vařit moc nechce, ale brzy to napravím 🙃.

Link to comment
Share on other sites

před 17 hodinami, Maxel napsal:

Taky umíme simple dish :)

3E105072-76B2-415A-ACCE-36C1C246E03D.jpeg

tohle jsem valil celé léto, miluju to, první vlastní rajčata a bazalka, na jaro musím koupit buvola na Mozzarelu a další léto je zachráněné. Jo a vysadit olivovníky.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...