Maxel Posted September 18, 2023 Report Share Posted September 18, 2023 (edited) Další takovej simple (trash) dish. Chipsy ze šlupek a lanýžová aioli. Edited September 18, 2023 by Maxel Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted September 20, 2023 Report Share Posted September 20, 2023 Slovní spojení trash dish vidím v souvislosti s lanýžem poprvé a dost možná naposled Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted September 20, 2023 Report Share Posted September 20, 2023 Dobrý viď? Nějaký to masisko na víkendovou picí seanci s klukama z ex-worku. Bůček podle Momofuku. Ten je must-have, co ho tu tenkrát postnul myslim @Bob K tomu krkna ala roastbeef, jen samo durch. A chipsy z vepřové kůže, ořez z bůčku (přece to nevyhodim). Prostě na dietku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted September 20, 2023 Report Share Posted September 20, 2023 V 18. 9. 2023 v 18:18, Maxel napsal: Další takovej simple (trash) dish. Chipsy ze šlupek a lanýžová aioli. Pecka! Slupky jsou nedoceněná a výživná surovina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted September 24, 2023 Report Share Posted September 24, 2023 Včera sem v Znojmě ukořistil parádní flák vepřového, tak bude na víně s pancettou, šalotkou a čokoládovým demi glace. K tomu gratinované brambory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted September 24, 2023 Report Share Posted September 24, 2023 Hermoše už se "vaří". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted September 24, 2023 Report Share Posted September 24, 2023 Operation finale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted September 30, 2023 Report Share Posted September 30, 2023 Flank s pepřovkou a pečené brambory s baby karotkou. Pro drahou pak vafle (by Starbucks) s jahodami a vanilkovou zmrzkou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted September 30, 2023 Report Share Posted September 30, 2023 Ty vafle vypadají hodně lákavě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted October 5, 2023 Report Share Posted October 5, 2023 Bejknčís vyhazovač pantů Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted October 5, 2023 Report Share Posted October 5, 2023 Paráda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted October 7, 2023 Report Share Posted October 7, 2023 Dneska jen lehce vyklusáváme s BLT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted October 7, 2023 Report Share Posted October 7, 2023 Opět jeden Tbone stařenej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted October 8, 2023 Report Share Posted October 8, 2023 @Spongebob Ty malborky tam hrajou roli ve staření? U nás dneska klasický bolognese s bazalkou a parmazánem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted October 8, 2023 Report Share Posted October 8, 2023 Ja dělal nedávno 2x ragů, táhnul sem to přes 2 hod a musím říct, že ač všechny recepty radí půl krávy a půl prasete, tak ze samotný krávy to bylo lepší, tohle už bylo moc tučný a vzhledem k tomu, že sem k tomu udělal pořádnej kaldoun, tak zbytek rodiny kňučel, že jim je těžko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted October 8, 2023 Report Share Posted October 8, 2023 (edited) @MotyJak všecky recepty? Podle těch které znám teda "boloňské ragů" už léta dělám výhradně z hovězího, vepřové maximálně v kouscích ostré klobásky na nakopnutí chuti - a oddělený tuk (po 8 hodinách v pomalém hrnci) důsledně odebírám, nesnáším jídelnový styl "dušená mrkev v páchnoucí oranžové mastnotě". Chutí se v tom za tu dobu propojí a nasákne víc než dost, je to zatraceně dobře stravitelné - a co se při tom objemu nesežere hned, vydrží zadeklované v chladničce klidně i pár týdnů bez úhony Edited October 8, 2023 by Radek124 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted October 8, 2023 Report Share Posted October 8, 2023 (edited) Čoveče @Moty to u nás naopak. Od čistě hovězího, po mix, jsme zakotvili na čistém praseti. A nejen děcka, ale i mě to takhle jede víc. Nvm, kráva bejvá sušší a celkově tam dodá takovej jinej šmak. Faktem ale je, že na mase nešetřim a dávam mletý z mangalice. Edited October 8, 2023 by Maxel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted October 8, 2023 Report Share Posted October 8, 2023 @Maxel krávu berem jen z farmy, takže maso kvalitní a to mletý není hubený, je to fajn mix i z tukem, ale 100 lidí 1000 chutí:-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted October 8, 2023 Report Share Posted October 8, 2023 Přeeeesně Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted October 8, 2023 Report Share Posted October 8, 2023 Já dávám půl na půl. Podobně si občas dělám i gin s tonicem a funguje to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now