Jump to content

KULINÁRIUM Chronomagicum


kejklik

Recommended Posts

Ja taky kupuju, ale trvam na kukuricnejch, ta chut je uplne jinde a doma uz mi psenicny nezerou:) Ale nekomu se muzou zdat az moc chutove vyrazny. Pouzivam jakykoli kukuricny sezenu..

Edited by Micey
Link to comment
Share on other sites

Řetízek z panenky, ořechové glazé, br. chléb, řepa, šalotka, brutnák.

IMG_20240411_110607.jpg

Link to comment
Share on other sites

Výsledek jsem nestihl vyfotit, ale na test noveho grillu jsem udelal: hovezi s chimichurri, veprova pecene a piripiri kure. 😀 Brzo se chystam na pizzu. 

IMG_2739.jpeg

IMG_2729.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Ahojte sůvíčkáři :)

Mám doma pár parádních kotlet z přeštíka s tím silným tukovým krytím - otázka zní: na kolik a jak dlouho dát do lázně, abych to pak po pár min na pánvi měl jak dort? 

Zkoušel jsem jednu i jen tak na pánev, nebylo to špatný, ale nebylo to úplně ono :) 

Díky za rady

Link to comment
Share on other sites

Abych se priznal kotletu jsem delsi dobu nedelal, ale videl bych to kolem 60*C. Mas uz to na platky? Ma byt hezky, hod to dopect na ohen. 🙂

Link to comment
Share on other sites

60-62st. myslim značka ideál. Dvě hoďky by měly stačit.  

Alternativně ke grilování doporučuju pár silnějších plátků udělat ve stylu japonských řízků, aka tonkatsu = trojobal s panko strouhankou. 
V týdnu jsem zrovna dělal, a je to pecka. Šťavnaté, chuťově výrazné (maso dycky nasoluju den dopředu), i děcka si chrochtaly. 

IMG_2302.jpeg

Edited by Maxel
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...