Jump to content

Vaše první Rolex

Robo7

Recommended Posts

Na konci léta jsem si udělal svojí největší radost a splnil svůj sen. Ve svých 19 letech jsem byl schopný si pořídit svoje první rolky. Ale já dement jsem přetáčel datum, když bylo 12 odpoledne a poničil jsem strojek. Hodinky jsem měl 2 dny. Oprava stála 30k. Ale furt to nemění nic na tom, že ty hodinky miluju. 

IMG_0879_Original.jpeg

• 1 month later...
V 18. 12. 2024 v 14:23, Ušák_linn napsal:

Na konci léta jsem si udělal svojí největší radost a splnil svůj sen. Ve svých 19 letech jsem byl schopný si pořídit svoje první rolky. Ale já dement jsem přetáčel datum, když bylo 12 odpoledne a poničil jsem strojek. Hodinky jsem měl 2 dny. Oprava stála 30k. Ale furt to nemění nic na tom, že ty hodinky miluju. 

IMG_0879_Original.jpeg

Já myslel, že u novějších Rolek by se nic stát nemělo když se řídí datum kolem 12h..?

Edited by Majkl21

V 26. 1. 2025 v 18:58, Majkl21 napsal:

Já myslel, že u novějších Rolek by se nic stát nemělo když se řídí datum kolem 12h..?

GMT by nemělo, a ostatní mají docela rychlé přetáčení mezi 22-24, což je příjemné a samozřejmě asi by se mechanismus mohl poškodit. Zajímavé ale je, že v manuálu oproti jiným výrobcům Rolex na to nikde neupozorňuje, myslím třeba Submariner Date.... samozřejmě že každý model se může v nastavování lišit.