Jump to content

Vaše první Rolex

Robo7

Recommended Posts

před 55 minutami, Koza_c napsal:

IMG_6272.jpeg

Hele, ale stejně...👍

vypadají tak nějak skutečněji a uvěřitelněji, než zavřené někde v trezoru, nasazované potají v rukavičkách.  

(mimochodem, chci vidět oči toho hodináře ve Švajcu, až z nich bude dostávat zažranej silikon :-D)

Edited by Jehlan
á propós

před 7 hodinami, Vit napsal:

Když sleduju tvoje fotky, vyskočila mi asociace na tento článek: Obkladač si vydělá i víc než 300 tisíc měsíčně. Práce rukama přesto Čechům nevoní - Novinky

Já když si vezmu kvalitní hodinky na ruku, pak nějak nevědomky, když dělám manuálně,  tak všechno s větší trpělivosti a citem. Přece se subama na ruce nemůžu udělat například ošklivý obklad. To bych ty hodinky urazil.

Ja v tom ako @Koza_c nosí svoje hodinky nevidím problém. Sú to síce Rlx Sub ale stále sú to “len”hodinky😉a treba ich nosiť. keď sa človek rozhodne byť OWG a zhodou okolností sú to práve Sub, za mňa nosiť ich všade a robiť s nimi všetko, ak to tak cítiš, je úplne OK😉

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

První foto prvních Rolex 1140060 ND – Vídeň, pátek 14.8. 2015. Koupil jsem je od Chorvata, co mi po zaplacení ještě půjčil své nové Porshe, když viděl, že jsem přijel Octavií na LPG 🙂 

Po schůzce jsem musel za Vídní zastavit na kafe a cígo a s vyklepanýma rukama jsem vstřebával ten pocit, když ti Rolex koluje žilami – tam vznikla tato první fotka. 

IMG_2809.thumb.jpeg.3fae44f24465f58bdb9d7956abf0f77f.jpeg

Edited by moco
  • Like 2

V 9. 10. 2024 v 12:56, Jehlan napsal:

Hele, ale stejně...👍

vypadají tak nějak skutečněji a uvěřitelněji, než zavřené někde v trezoru, nasazované potají v rukavičkách.  

(mimochodem, chci vidět oči toho hodináře ve Švajcu, až z nich bude dostávat zažranej silikon :-D)

Presne tak) hodinky sa musia nosit vsade) ja som kuchar a moje GMT som par krat zabudol na ruke, ked som miesil cesto😂takze cesto medzi jubilee naramkom bolo vsade🙈😂Len skoda, ze som to neodfotil. 

• Haha 3

• 3 weeks later...

To přeřizování datumu na Submariner mě “zabíjí” 😬😬.

Vyšroubovat a několikrát vytáhnout korunku, nastavit ručičky na 3:30h. nařídit datum, zastavit vteřinovku na dvanáctce, přetáčet na odpolední čas a nakonec seřídit na přesný čas.

Uz asi tuším proč někteří chtějí nebo mají NO DATE.

• Like 1

před 1 hodinou, Koza_c napsal:

Vyšroubovat a několikrát vytáhnout korunku, nastavit ručičky na 3:30h. nařídit datum, zastavit vteřinovku na dvanáctce, přetáčet na odpolední čas a nakonec seřídit na přesný čas.

Asi jsem měl moc svařáku, protože vůbec nechápu co to tady píšeš 😂 

• Upvote 2

před 2 hodinami, Koza_c napsal:

Submarinery majú super jednoduché nastavenie dátumu. Také GMT Mastery sú natom o dosť horšie.

• Upvote 2