Jiří Sedlák Posted March 15, 2024 Report Share Posted March 15, 2024 Aha, to jsem přehlíd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane001 Posted March 15, 2024 Report Share Posted March 15, 2024 před 21 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Monstra teda nemám, ale všude je uvedeno 20mm. To máš pravdu, uvedeno mají 20 mm, ale reálně jsem naměřil 20,3 na hodinkách a 19,5mm na tahu. Ta mezera mi přišla moc a přešla mě chuť znovu na slepo něco objednávat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bembeg Posted March 16, 2024 Report Share Posted March 16, 2024 No a od toho tady máme ty ,, české,, eshopy kde to můžeme do 14 dnů vrátit i když to překupují z Číny a nabízejí třebas fejky Primek. Ještě přidám jeden eshop... https://www.reminky.cz/reminek/?pv18=129&pv63=7935&pv78=8097 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pauliej Posted March 16, 2024 Report Share Posted March 16, 2024 Ahoj, Ja som ich hodil na ciernu "gumu od trenek" a je to super pohodlne, podla mna lepsie ako na origo gume, alebo na nato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glossy11 Posted March 16, 2024 Author Report Share Posted March 16, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
glossy11 Posted March 17, 2024 Author Report Share Posted March 17, 2024 V 14. 3. 2024 v 21:39, Jiří Sedlák napsal: No, u nás nic kvalitního nekoupíš. Takže jedině tenhle: https://www.strapcode.com/collections/super-engineer-i/products/strapcode-watch-bands-metal-ss-blc20-blc009 Jedinej kvalitní černej superengineer na trhu. Myslím, že na tý tvý fotce je právě on. U Uncle jsem černej nenašel. Nic jiného se za kvalitní považovat nedá, jakmile to nasadíš, už nemáš potápky. Protože do toho nenacpeš 2,5mm stěžejky. Pokud se s tím smíříš, klidně si kup ten z prvního odkazu. Ale já bych se s tím nesmířil, ztratit černý monstra jenom kvůli úspoře a obyčejným stežejkám. No stejně bys musel koupit speciální, tenký, ale se širokejma 1,1mm koncovkama, protože jestli to má vrtaný nožky jako ostatní Seiko divery, tak ti obyčejná stěžejka proleze skrz. Vyzkoušeno, když jsem chtěl dát kůži do který se tlustý nevešly na želvy. Takže pokud bez kompromisů, jedině strapcode. Ještě , prosím, co se týče jiných stěžejek, máte nějaký odkaz na nákup těch správných? Když si objednám klasický černý ocelový tah z odkazu co je zde. Jaké jste dokupoval do toho koženého... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Sedlák Posted March 17, 2024 Report Share Posted March 17, 2024 Jsem se na to vysral, že si časem koženej udělám svůj na pořádný stěžejky. Vrátil jsem na tah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glossy11 Posted March 22, 2024 Author Report Share Posted March 22, 2024 V 16. 3. 2024 v 14:46, pauliej napsal: na Můžu vědět odkaz na ten řemínek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pauliej Posted March 23, 2024 Report Share Posted March 23, 2024 (edited) před 22 hodinami, glossy11 napsal: Můžu vědět odkaz na ten řemínek? Ahoj, je z aliexpresu, tam to isto najdes. Edited March 23, 2024 by pauliej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts