Přejít na obsah

G-SHOCK FROGMAN


nAscA

Doporučené příspěvky

robocop, to je veci nazoru. Ovsem pri jakemkoliv sportu je clovek rad za lehke hodinky, no a velikost...Casio prece uvadi, ze nejvetsi jsou GX-56.

 

To je pravda 100 lidí 100 názorů každý má jiný vkus a tak to má i být . Já nosím G-čka cca 20 let za tu dobu mi jich rukama pár prošlo ,většinu z nich už nemám , ale jediný který nosím denně a pořád šlapou jsou FROGMANY DW -6300 , r.v. 1994 nebo tak nějak to bych kecal . Ocelové tělo a šroubovací dýnko jedou na druhou baterku a mají druhý rámeček . Já je mám zhruba 18 let a za tu dobu jsem jim fakt zatápěl, prostě tvrdě testováno životem .

Je pravda ,že váhu mají brutální (neznám těžší GS) ale já to beru spíš jako výhodu . G -čka z dnešní produkce se mi sice líbí , ale jenom do té doby než si je vezmu do ruky , například ty GX -56 design super ,velikost super , ale ta váha..... prostě tudy pro mě cesta nevede .

Takže až mi umřou DW -6300 (doufám že to ještě dlouho nebude) tak půjdu zase do Frogů ,cena je sice brutální ,ale když vezmeš co všechno vydrží a kolik nadělají radosti tak je vlastně celkem zanedbatelná .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník quartzik

Tyhle titanové frogy gw-200z jsou taky docela těžký. Řekl bych tak akorát. Nevím proč si někdo myslí, že jsou lehký. Je to poctivý kus kovu. A že jsou gwf-1000 i pro lidi s malou packou? Tak to je holý nesmysl. Já mám zápěstí cca. 17,5cm, ale hodinky nosím před zápěstím, a tam je to užší, tam jsou mi tyhle frogy na hraně, asi 1,5mm rezerva po stranách a přeci gwf-1000 mají až 58mm (58.3 x 52.8 x 18.0mm / 115g) délku místo 52mm jako gw-200z, takže ty by už přesahovaly a to by nebylo hezký. Takový člověk s 16cm zápěstí nemá šanci...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník quartzik

Nevím, kde je problém, ale já žádný nevidím. Strap je dokonale pohodlný, víc než to pravítko od casio. Ve skutečnosti to vypadá fakt dobře, drsně, vojensky, stroze. Tenhle strap má i tu výhodu, že je pěkně širokej. Kdybych tam dal nějaký 18mm naťák, tak to si je rovnou múžu upnout na gumičku. Ten púvodní casio řemen měl hrozně ostré hrany na přezce a pěkně se mi zařezával do masa. A ty opírky, to je hnus, to bych musel mít ruku 25cm, abych v tom nevypadal jak blb. Já jsem narozdíl od vás hodně praktický člověk. Taky nosím všechny trička a nátelníky obráceně. :) Mám i Casio G 9100-1 a tam je kupodivu řemen parádní, bez těch blbých opírek na řemenu. Nechápu pro koho to casio dělá...

Upraveno uživatelem quartzik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník quartzik

Přemýšlím, že bych si dal tu přezku zaoblit, hlavně tu hranu zespodu a ostré rohy, neboť je to fakt hrúza. Ten řemen bych i možná překusl. Nevíte, kdo to dělá, po jaké profesi se ohlédnout? Nějaký brousič kovú? Dík

 

Posted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takle od počítače nevím jestli jsou rozměry stejný, ale co takle použít řemen z jinejch Géček? Na beton vím že řemínek z DW 5600 E ( nejlevnější verze ) má sponku určitě kulatější a nikdy mě netlačila do ruky.

post-673-001352100 1287741529.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník quartzik

To by nebyl špatnej nápad, vyměnit komplet celej řemen. Kdybych věděl, že to bude sedět, tak jo. Frogmany mají šíři mezi nožičkama 18mm. Mě prostě řeže ta hrana a roh a to mám hodinky upnutý docela volně. Vono to nebyl moc rozumnej nápad toho Ing.a navrhnout tak ostrou a hranatou přezku. Třeba mudmany i gulfmany ji mají v pohodě, ani nemají ty blbý opírky. No mají, ale zanedbatelný...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řemen z jiných g-ček tam sice nasadíš , ale moc dobře tam nesedí protože ostatní g-čka mají ty opírky co jsou ze spodu řemenu užší a jsou na středu řemenu . Frogy mají opírky jakoby mírně posunutý do kraje a jsou taky širší , takže řemen krásně drží kdežto jiný řemen má snahu jezdit z leva do prava a není to moc pohodlný . Zkoušel jsem to kolikrát nějak vychytat , ale nestálo to za nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...