Jump to content

Breitling Avenger seawolf 2 sedy cifernik f563

Recommended Posts

Posted

Ahoj, nedavno jsem narazil na detail a to sice tento sedivy cifernik. Nemohl byste prosim nekdo postnout fotky, na webu jsou barveny fotky a ja bych je rad videl v porovnani s necim cernym. Nekde je cifernik sedej nekde spise hnedej.. videl jsem A17330 v sedivy, ale tohle je krapet neobvyklejsi. a0595f24fd4898527275445d6b42fe2a.jpg

266b715bf710ccd3b4ca4920d5396083.jpg

A ted babo rad, co je realita..

Diky moc

Michal

Posted
Každopádně je to pořádná hrouda

Jo jo. Ja je znam, asi i nejaky mam, ale zkratka tuhle barvu jsem nejak minul. Vim ze na ukazovani hodin jsou nejlepsi ty cerny, zluty jsou se zlutym paskem hodne vesely na cteno horsi a bledemodry carribean asi nejhorsi na odecitani casu, ale super cool..
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Měl jsem černé, ale chvilku jsem ponosil i kolegovy šedé. Vzhled těchto B hodně dotváří tlustý safír s vynikajícím modrým antireflexem a každou barevnou variantu ciferníku pak vidíš v dalších zajímavých odstínech, což se těžko fotí mobilem. Černé se mně osobně zdály zajímavější.  Ruka21,5 cm ( hodinky jsou to železné mezi chlupama )   

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by T1000