Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Ale co se týká Feng Shuej... tak s tím nemám problém... a myslím si, že v bytě funguje... Jen se na to člověk nesmí upnout a pak vyvádět, že si domu manželka přinesla kaktus který svými ostny naruší hladký tok energie a způsobí zlo :D

... zlu dispoziciu nezachrani ani feng-shui ;)

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
.....1) Předvádějící byl charismatické osobnost s obrovskou dávkou empatie, přirozený manipulátor který své schopnosti ještě rozvinul a jak říkají ženy "byl šmrncovní a něco v něm bylo"... a za 2 ) na straně druhé jeho žák který svému učiteli bezmezně věří, cvičí u něj strašně dlouho a aniž si to uvědomuje, tak jeho učitel je pro něj autoritou....

Dostatečná definice toho, jak to vidím i já

• po měsíci...
Odesláno

Tak jsem viděl první návrhx od bytové architektky... a musím říct, že jsem nadčen! Nejen Technickou úrovní odváděné práce, ale i vlastním výsledkem... Neměl jsem teď z důvodu práce moc čas, ale jakmile jsem oznámil "jsem zase mezi živými" tak mi poslala několik prvních variant, přesně zakreslených, designově povedených a navíc perfektně využívajících dané dispozice bytu... Prostě nelituju a každému mohu jen doporučit: Najděte si na zařizování bytu někoho kdo tomu rozumí ... Architektka se kterou spolupracuji já má schopnost empatie takže ve všech variantách je schopna reflektovat můj vkus, ale současně korigovat moje jalové nápady a ty dobré povyšovat na lepší výsledek :)

Odesláno
Tak jsem viděl první návrhx od bytové architektky... a musím říct, že jsem nadčen! Nejen Technickou úrovní odváděné práce, ale i vlastním výsledkem... Neměl jsem teď z důvodu práce moc čas, ale jakmile jsem oznámil "jsem zase mezi živými" tak mi poslala několik prvních variant, přesně zakreslených, designově povedených a navíc perfektně využívajících dané dispozice bytu... Prostě nelituju a každému mohu jen doporučit: Najděte si na zařizování bytu někoho kdo tomu rozumí ... Architektka se kterou spolupracuji já má schopnost empatie takže ve všech variantách je schopna reflektovat můj vkus, ale současně korigovat moje jalové nápady a ty dobré povyšovat na lepší výsledek :)

Nedals vědět, jak to dopadlo. Jsi spokojený, je to hotové?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...