Jump to content

Rolex 2024 Novinky

kdojinej

Recommended Posts

• Baker changed the title to Rolex 2024 Novinky
před 34 minutami, Baker napsal:

Zlaté DeepSea jsou asi zatím největší úlet za poslední roky :lol2:

Koukám na to jak puk 😄 To snad musí být nejtěžší hodinky na trhu. Jako pro nějakýho wrestlera proč ne, smysl to ale moc nedává. 

před 49 minutami, xcmaniax napsal:

Koukám na to jak puk 😄 To snad musí být nejtěžší hodinky na trhu. Jako pro nějakýho wrestlera proč ne, smysl to ale moc nedává. 

Přesně, tipuju to na nějakých 320-350g :D

Tak když v roce 2009 přišel Rolex s DEEPSEA, byly to opravdu 100% nástrojové hodinky. Dneškem je z tohoto odkazu absolutní fraška ... 🙈

Hans Wilsdorf se musí v hrobě otáčet, co z jeho dítěte vyrostlo.

V 5. 4. 2024 v 18:23, Vortex-Tempus napsal:

Vsimli ste si slogan toho teaseru? “When the iconic meets the unexpected”. Nebude to naznak ze mame cakat nieco o com by sa jednemu ani nesnivalo? Z toho mozno vylezie nejaka blbost typu full gold Exp 2, Milgy alebo Seadweller, popripade Daydate na Oysterflexe 😂

Tak unexpected je to ve vysledku vzdycky, jelikoz jsou vsichni plni ocekavani a pak prd :D Ja jsem treba cekal mnohem vic titanu a zatim jenom jedno dynko. 

před 33 minutami, Jarett napsal:

Tak když v roce 2009 přišel Rolex s DEEPSEA, byly to opravdu 100% nástrojové hodinky. Dneškem je z tohoto odkazu absolutní fraška ... 🙈

Hans Wilsdorf se musí v hrobě otáčet, co z jeho dítěte vyrostlo.

Au, to se mi vůbec nechce věřit...vidět to na někom, tak si řeknu, wow krutopřísnej fejk ovšem :wacko: Nápis Titánium značí co, jako že celé dýnko je z tohoto velmi fajnového materiálu? Nebo se jim ho snad povedlo pozlatit? 🤣 Jinak všechno mě nechalo chladným, Explorer zůstal Explorerem, takže na klid. GMT-Master II samozřejmě famózní jako vždy...👍