Vladar91 Posted July 26 Report Share Posted July 26 před 15 minutami, martar napsal: Hele ja na zacatku na jedny spolecny lodi videl Czechia a malou smutnou skupinku lidi v tech rorschachovej plastich... a pak skoro na konci jela jeste spesl ceska rozjasana lod zaplnena sportovci. A u té první malé skupinky mi prislo, ze ma ty fleky takovy podlouhlejsi ve svislym smeru. Vysvetli mi to nekdo? A ne, neusnul jsem u bedny Jinak koncept zajimavej a osvezivej, Lady Gaga vcelku slaba, prostor pro LGBT++++ neumerne velky, div z toho uz kua neni mainstream... a ted po setmeni ty ruzny efekty a jezdkyne na koni na vode parada. Jo já taky, byla to nějaká chyba v režii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paw Posted July 26 Report Share Posted July 26 Tu loď jsme viděli taky, pravděpodobně chyba režie, nevíme, co to bylo zač. Pozorně jsme poslouchali, komentátoři to nekomentovali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladar91 Posted July 26 Report Share Posted July 26 před 16 minutami, Paw napsal: Tu loď jsme viděli taky, pravděpodobně chyba režie, nevíme, co to bylo zač. Pozorně jsme poslouchali, komentátoři to nekomentovali Ono tam bylo Czechia a zrovna jely země od C kameraman asi nebyl francouz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikzot Posted July 26 Report Share Posted July 26 Rafaaaaa☝ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted July 26 Report Share Posted July 26 Dobrý, ale dlouhý jak debil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted July 26 Report Share Posted July 26 pecka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikzot Posted July 26 Report Share Posted July 26 tak tohle je supeer moc a Celíne Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted July 26 Report Share Posted July 26 před 38 minutami, Gustaf napsal: Dobrý, ale dlouhý jak debil Jsem naštěstí ty delší pasáže prochrupnul, takže cajk ... jinak za mě odvážné, zajímavé, hodně francouzské..... Dobrou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Svenda Posted July 26 Report Share Posted July 26 Skvělé! Kůň na Seině absolutní bomba, to mě dojalo, jsem koňák. Odesláno z mého SM-S928B pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
childe Posted July 27 Report Share Posted July 27 (edited) Jako zahájení to bylo něco nového oproti stadionům. V TV super (až tak že jsem u toho usnul) a říkám si co asi z toho měli místní když plno věcí předtočených nebo na střeše což v husté zástavbě asi moc neocení. Zahájení v Londýně s Atkinsonem, 007 a "královnou" se mi, ale líbilo víc. Ať to cinká Edited July 27 by childe Link to comment Share on other sites More sharing options...
vzduch Posted July 27 Report Share Posted July 27 Na mě moc dlouhé, usnul jsem u toho. Dnes ze záznamu. Dcera (13 let) tělem, srdcem i duší sportovkyně vydržela, žena s babama na pivních slavnostech Link to comment Share on other sites More sharing options...
redd Posted July 27 Report Share Posted July 27 Z pohledu sportovce podle mě fail, jedeš lodičkou v dešti, abys zamával do kamery a pak čekáš na bafuňáře, aby to konečně zažehli... ti první klidně i přes dvě hodiny. Hodně jich taky nevydrželo a odjelo do vesnice. Vůbec se nedivim... Přišlo mi, že je to celý hlavně pro lidi u TV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted July 27 Author Report Share Posted July 27 Podle mne to fail není. Vysvětlím: rozhodování, zda na slavnostní zahájení jít, či nikoli, je vždy na sportovci samotném. Je to určitý fenomén, a snad při každých hrách se o někom můžeš dočíst, jak a proč toto dilema řešil a vyřešil. Mnozí na nástup šli, mnozí nešli. Já osobně měl první start 4 dny po nástupu, a na nástup jsem šel. 3 hodiny na nekrytém seřadišti, kde si nebylo nač sednout. Naštěstí pořadatelé rozdali igelity, takže jsme si sedli na zem, a neušpinili si (tehdá ještě) kalhoty a sako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potkan Posted July 27 Report Share Posted July 27 Berte diky za zalozeni tematu Muzu se zeptat na jake olympiade jsi startoval a v jakem sportu? A resilo se u vas v TV, ze pry omylem predstavili Jizni Koreu jako Severokorejce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JR_2010 Posted July 27 Report Share Posted July 27 Jsem přesvědčený, že tu zemi, kde roBert účinkoval, máš ve svém příspěvku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted July 27 Author Report Share Posted July 27 před 8 minutami, Potkan napsal: Berte diky za zalozeni tematu Muzu se zeptat na jake olympiade jsi startoval a v jakem sportu? A resilo se u vas v TV, ze pry omylem predstavili Jizni Koreu jako Severokorejce? Seoul 1988, plavání. Tehdy mi bylo krásných 17 Nevím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potkan Posted July 27 Report Share Posted July 27 před 6 minutami, Bert napsal: Seoul 1988, plavání. Tehdy mi bylo krásných 17 Nevím. Plavani zrovna bezi v TV Smekam, to je samozrejme obrovsky zivotni uspech! Link to comment Share on other sites More sharing options...
špelda66 Posted July 27 Report Share Posted July 27 (edited) @Bert 21. misto 100m motýlek, panejo, klobouček Edited July 27 by špelda66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr11 Posted July 27 Report Share Posted July 27 to klobouk, mas vytetovaný kruhy na ruce, nebo něco co ti to připomíná kazdej den? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted July 27 Author Report Share Posted July 27 před 26 minutami, Petr11 napsal: to klobouk, mas vytetovaný kruhy na ruce, nebo něco co ti to připomíná kazdej den? Po pravdě řečeno, každej den mi to připomíná bolest ramene A už toho nechme, není rok 88, věnujme se žhavé současnosti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts