Jump to content

OH Paříž 2024

Recommended Posts

před 15 minutami, martar napsal:

Hele ja na zacatku na jedny spolecny lodi videl Czechia a malou smutnou skupinku lidi v tech rorschachovej plastich... a pak skoro na konci jela jeste spesl ceska rozjasana lod zaplnena sportovci. A u té první malé skupinky mi prislo, ze ma ty fleky takovy podlouhlejsi ve svislym smeru. Vysvetli mi to nekdo? A ne, neusnul jsem u bedny :D

Jinak koncept zajimavej a osvezivej, Lady Gaga vcelku slaba, prostor pro LGBT++++ neumerne velky, div z toho uz kua neni mainstream... a ted po setmeni ty ruzny efekty a jezdkyne na koni na vode parada.

Jo já taky, byla to nějaká chyba v režii.

Tu loď jsme viděli taky, pravděpodobně chyba režie, nevíme, co to bylo zač. Pozorně jsme poslouchali, komentátoři to nekomentovali :)

před 16 minutami, Paw napsal:

Tu loď jsme viděli taky, pravděpodobně chyba režie, nevíme, co to bylo zač. Pozorně jsme poslouchali, komentátoři to nekomentovali :)

Ono tam bylo Czechia a zrovna jely země od C :D kameraman asi nebyl francouz

před 38 minutami, Gustaf napsal:

Dobrý, ale dlouhý jak debil 

Jsem naštěstí ty delší pasáže prochrupnul, takže cajk ... jinak za mě odvážné, zajímavé, hodně francouzské..... Dobrou 🥱

Jako zahájení to bylo něco nového oproti stadionům. V TV super (až tak že jsem u toho usnul) a říkám si co asi z toho měli místní když plno věcí předtočených nebo na střeše což v husté zástavbě asi moc neocení.

Zahájení v Londýně s Atkinsonem, 007 a "královnou" se mi, ale líbilo víc.

Ať to cinká 

Edited by childe

Na mě moc dlouhé, usnul jsem u toho. Dnes ze záznamu. Dcera (13 let) tělem, srdcem i duší sportovkyně vydržela, žena s babama na pivních slavnostech😂

Z pohledu sportovce podle mě fail, jedeš lodičkou v dešti, abys zamával do kamery a pak čekáš na bafuňáře, aby to konečně zažehli... ti první klidně i přes dvě hodiny. Hodně jich taky nevydrželo a odjelo do vesnice. Vůbec se nedivim... Přišlo mi, že je to celý hlavně pro lidi u TV.

Podle mne to fail není. Vysvětlím: rozhodování, zda na slavnostní zahájení jít, či nikoli, je vždy na sportovci samotném. Je to určitý fenomén, a snad při každých hrách se o někom můžeš dočíst, jak a proč toto dilema řešil a vyřešil. Mnozí na nástup šli, mnozí nešli.

Já osobně měl první start 4 dny po nástupu, a na nástup jsem šel. 3 hodiny na nekrytém seřadišti, kde si nebylo nač sednout. Naštěstí pořadatelé rozdali igelity, takže jsme si sedli na zem, a neušpinili si (tehdá ještě) kalhoty a sako 🙂

Berte diky za zalozeni tematu 👍🏼 Muzu se zeptat na jake olympiade jsi startoval a v jakem sportu?

A resilo se u vas v TV, ze pry omylem predstavili Jizni Koreu jako Severokorejce?

před 8 minutami, Potkan napsal:

Berte diky za zalozeni tematu 👍🏼 Muzu se zeptat na jake olympiade jsi startoval a v jakem sportu?

A resilo se u vas v TV, ze pry omylem predstavili Jizni Koreu jako Severokorejce?

Seoul 1988, plavání. Tehdy mi bylo krásných 17 🙂

Nevím.

před 6 minutami, Bert napsal:

Seoul 1988, plavání. Tehdy mi bylo krásných 17 🙂

Nevím.

Plavani zrovna bezi v TV :)

Smekam, to je samozrejme obrovsky zivotni uspech! 

před 26 minutami, Petr11 napsal:

to klobouk, mas vytetovaný kruhy na ruce, nebo něco co ti to připomíná kazdej den?

Po pravdě řečeno, každej den mi to připomíná bolest ramene 🙂 A už toho nechme, není rok 88, věnujme se žhavé současnosti!