jfidler Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 "I suppose it is technically possible, but I'm already in my pyjamas" Samozřejmě profesor ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 Ja se trosku stydim, ac jsem videl skoro vsechny dily Simpsonovych nekolikrat, tak futuramu jsem nevidel nikdy, ani jeden dil.. Pokud jsi sledoval Simpsonovi, tímhle myslím zklamán nebudeš...doplň si vzdělání :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2009 GOOD NEWS EVERYONE! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2009 tak musim rict, ze dabing futuramy se povedl. bendra se podarilo udelat vyborne a dolansky u Fraje je taky slusnej. takze parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 poctivě se dívám na každý díl. Je to úžasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 To jsou nějací Simpsoni z vesmíru nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 To jsou nějací Simpsoni z vesmíru nebo co? no trochu lepsi bohuzel puritani vsude po svete to zakazali. do dneska nechapu proc. kreteni zas.... a ..... ........ autocenzura. nejak to muselo ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 Futuramu mam strasne rad, bohuzel ma kvalita vyrazne sestupnejsi tendenci nez v pripade The Simpsons Serial je celej vpodstate dost OK, i kdyz jsou tam slabsi dily (to ale u Simpsonu taky), nicmene filmy nejsou nic moc - a cim novejsi, tim horsi Jeste jsem zvedavej na Wild Green Yonder, treba to tvurci otocili, ale podle recenzi jsem dost pesimista... Jinak... nevidim se asi v zadne postave, ale nejoblibenejsi postava je Zapp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 Odpověděl bych, ale už jsem v pyžamu... Největší sympaťák je Bender. ("Ne, rozmlátíme to a jenom řekneme, že jsme to někam vyhodili.") Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 6. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 Futuramu mam strasne rad, bohuzel ma kvalita vyrazne sestupnejsi tendenci nez v pripade The Simpsons Serial je celej vpodstate dost OK, i kdyz jsou tam slabsi dily (to ale u Simpsonu taky), nicmene filmy nejsou nic moc - a cim novejsi, tim horsi Jeste jsem zvedavej na Wild Green Yonder, treba to tvurci otocili, ale podle recenzi jsem dost pesimista... Jinak... nevidim se asi v zadne postave, ale nejoblibenejsi postava je Zapp Viděl jsem všechny 4 filmy. ZPočátku mě dost zklamal první díl, ale s odstupem času je druhý¨nejlepší. Dobrý mi přijde ten fantasy díl, pak i ten s těmi chapadlama. Wild Green Y je nudný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2009 no trochu lepsi bohuzel puritani vsude po svete to zakazali. do dneska nechapu proc. kreteni zas.... a ..... ........ autocenzura. nejak to muselo ven A běží to na nějaké naší TV? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 7. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2009 A běží to na nějaké naší TV? kchůl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se