Atewa Posted July 30 Report Share Posted July 30 Ahoj všem, dovoluji si nabídnout k prodeji Apple watch 8 v nerezi se safírovým sklem ve verzi cellular a ve velikosti 45 mm. Pořízeny v listopadu 2023 na Alza. Důvod prodeje je, že je prostě nenosím - po letech jsem to zase zkusil, ale nenaplňuje mě mít mobil i na zápěstí. Dle mého super stav - ten safír a nerez fakt drží, viz fotky. Inkoustový řemínek jsem dal ženě (prodávám bez něj) - pořízen extra Nike sportband - viz obrázek + nějaký no name magnetický na Alza. Prodám za 9 tisíc rovných. Ideálně osobka v Praze. V případě nutnosti zvládnu i zásilkovnu. Moc díky K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atewa Posted August 3 Author Report Share Posted August 3 Up, případně při solidním jednání mírná sleva z ceny možná. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atewa Posted August 21 Author Report Share Posted August 21 Nějak jsem tu na ně zapomněl tak Up a zároveň sleva na 8 tisíc rovných. Pár dotazů bylo ke kapacitě baterie, ta je na 99 %, tzn skoro jako nová. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts