bacil.357 Posted August 1 Report Share Posted August 1 Prodám hodinky Hanhart 417 ES 1954 Flyback Reverse Panda zakoupené v dubnu 2024 u německého AD. Hodinky byly jen párkrát na ruce, spíše jsem si hrál s řemeny. Proto jsou nějaké vlásečnice zespodu nožiček. Po zkoumání lupou jsem objevil ještě jednu vlásečnici na nožce na 11. hodině a jednu tečku na nožce na 1. hodině. Jinak jsou hodinky v TOP stavu. Originál tmavě hnědý řemínek je nepoužitý a nový. odkaz na stránky Hanhart: https://www.hanhart.com/kollektion/pioneer/417-es-1954-flyback-reverse-panda-39/ Komplet balení. Cena 47 000,-Kč. Nejraději bych osobní předání. Nejlépe KV kraj. Po domluvě Praha. Poštu zvládnu také. Makro se mi na mobilu moc nevedlo. Foto spíše ilustrativní. Kromě chybiček není co fotit, stav nových hodinek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacil.357 Posted August 9 Author Report Share Posted August 9 Nějaké námluvy proběhly, ale zatím to nedopadlo. Takže stále volné... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacil.357 Posted August 15 Author Report Share Posted August 15 Ty vady na kráse jsou vidět pouze pod určitým úhlem a při pohledu sotva viditelné. Cena je samozřejmě včetně pošty. Koukám, že na kartičce je dvakrát sériové číslo a chybí datum prodeje. Fakturu samozřejmě přidám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacil.357 Posted August 24 Author Report Share Posted August 24 UP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacil.357 Posted September 1 Author Report Share Posted September 1 Tak kdo se konečně rozhoupe....Rychlejší vyhrává. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacil.357 Posted September 8 Author Report Share Posted September 8 46 000,- Kč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacil.357 Posted Tuesday at 09:56 PM Author Report Share Posted Tuesday at 09:56 PM 45 000,- Kč Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts