Jupiter7 Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října (upraveno) Prodám tyto hodinky ve stavu viz fotky (za mně velmi dobrý). Hodinky jsou po servisu v koscomu (dost dlouho jsem je neměl na ruce) a dělají +9s. Hodinky jsou kupované na gnomonwatches.com cca před 3.5 roky. Jsem první majitel. Jsou s originálním tahem a modrou orig. gumou i krabičkou. Na hodinkách je jeden škrábanec z boku, což je vyznačené na jedné z fotek. Cena 26.000. Foto: Upraveno 15. října uživatelem Jupiter7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jupiter7 Odesláno 21. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října UP... 25.000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jupiter7 Odesláno 28. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října UP.. 24.000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jupiter7 Odesláno 4. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu UP.. 23.000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jupiter7 Odesláno 12. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu UP... 22.000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jupiter7 Odesláno úterý v 11:10 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 11:10 UP.. 21.000,- Pokud má někdo nějaký konstruktivní nápad, tak prosím SZ. Díky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky