hinkle Odesláno 23. září Nahlásit Odesláno 23. září před 43 minutami, Jehlan napsal: Tady jsem měl zainvestovat větší kapitál než nákup 100 ks Pelosi tracker se vyplati verit.. 1
Jehlan Odesláno 23. září Autor Nahlásit Odesláno 23. září před 39 minutami, hinkle napsal: Pelosi tracker se vyplati verit..
Humanzero Odesláno 23. září Nahlásit Odesláno 23. září před 2 hodinami, Jehlan napsal: Tady jsem měl zainvestovat větší kapitál než nákup 100 ks .Mám taky v oblíbených. Zase to půjde dolů a nahoru, letos už třetí svíčka. 1
Jehlan Odesláno 24. září Autor Nahlásit Odesláno 24. září V 22. 9. 2025 v 20:42, Humanzero napsal: já taky ale pořád po troškách přikupu....Aktuálně NU, DUOL a poněkolikáté mi utekl VRT, NBIS a ORCL 1
Kotlick Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Zajímavé info ohledně $OKLO. Nedržím, ale chvíli jsem se svezl a prodal. Mám ji na wishlistu, ale začínám o ní uvažovat jinak.
Prochy68 Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Oklo trejduju, malo mam, ale nejak za tuhle cenu uz mam trochu blok nakupovat, zvlast kdyz pred rokem bylo za 10$. 1
Humanzero Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Pokles zatím slabota Dobrá zpráva s INTC jsem v plusu a budu jen řešit jestli se ho zbavit, než přijdou zase špatný zprávy
Jeronimo Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září (upraveno) Tak jsem za poslední dny vystoupil z nějakých pozic, možná zbytečně brzy, ale vrabčáci jsou prostě v hrsti. Dohromady se mi uvolnila třetina prostředků. Jak hledám něco pod cenou, tak co říkáte na UnitedHealth Group Inc. Na nějaké to středně dobé drženíčko abych na to nemusel čumět každý den. Dnes jsem si zablbnul na mědi, jako dobrý, na tabák bude, ale na trejdování nemám absolutně čas a nervy. Upraveno 25. září uživatelem Jeronimo
redd Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září UNH se mi špatně hodnotí, protože jsem ho někdy v půlce srpna kupoval pod 265 a ani ne po měsíci prodával za 334. Takže mě osobně přijde drahý, ale to nemusí být vůbec pravda… Trhy jsou nevyzpytatelné a křitálovu kouli nemá nikdo.
Jehlan Odesláno 25. září Autor Nahlásit Odesláno 25. září co na to čnb? Česká koruna nejúspěšnější měnou roku: Bloomberg tipuje kurz pod 20 Kč za dolar | Hrot24.cz a PX bude pro zahraničí taky drahá. 1
Prochy68 Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září před 45 minutami, redd napsal: UNH se mi špatně hodnotí, protože jsem ho někdy v půlce srpna kupoval pod 265 a ani ne po měsíci prodával za 334. Takže mě osobně přijde drahý, ale to nemusí být vůbec pravda… Trhy jsou nevyzpytatelné a křitálovu kouli nemá nikdo. Mám to podobné, koupil, prodal a teď mi to už přijde drahy.
Prochy68 Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září před 9 hodinami, Prochy68 napsal: Oklo trejduju, malo mam, ale nejak za tuhle cenu uz mam trochu blok nakupovat, zvlast kdyz pred rokem bylo za 10$. Tak jsem něco vzal jak to zbuchlo o 15%
Humanzero Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září před 37 minutami, Jehlan napsal: co na to čnb? Česká koruna nejúspěšnější měnou roku: Bloomberg tipuje kurz pod 20 Kč za dolar | Hrot24.cz a PX bude pro zahraničí taky drahá. Radši jsem to sem nechtěl dávat je to pěkný, ale nechci aby to byl trvalý stav....návrat na 22 by stačil. Ona i ČNB by mohla s úrokem dolů... 1
Jehlan Odesláno 25. září Autor Nahlásit Odesláno 25. září před 3 minutami, Humanzero napsal: Radši jsem to sem nechtěl dávat je to pěkný, ale nechci aby to byl trvalý stav....návrat na 22 by stačil. Ona i ČNB by mohla s úrokem dolů... Ono i těm mladým by pomohlo, kdyby dostali od nového roku volnější přístup ke změně pozemků na stavební, levnější energie=levnější stavební materiál, o hodně přívětivější stát v oblasti povolování staveb, a konečně i od té ČNB levnější hypotéky. 2
Humanzero Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září (upraveno) před 24 minutami, Jehlan napsal: Ono i těm mladým by pomohlo, kdyby dostali od nového roku volnější přístup ke změně pozemků na stavební, levnější energie=levnější stavební materiál, o hodně přívětivější stát v oblasti povolování staveb, a konečně i od té ČNB levnější hypotéky. krásný scifi...rychlejší, jednoduší stavební povolení je zbožné přání minimálně 30let (vlastně do očí bijící pokrok za poslední roky digitalizace státní a veřejné správy spolu spolu s AI je u nás 100let za opicemi spolu s desetitisíci zbytečných úředníků s razítky ...levnější energie to samé( díky stavebnímu povolení na 20ti úrovních i ty elektrárny tu jsou a budou o 10let později) a ČNB jakože stát ve státě a potřeby lidí ( viz např. uměle držený kurz za Rusnoka) jsou mu u zadnice. Až možná budeme mít euro budeme se divit přepočtu kurzu. Upraveno 25. září uživatelem Humanzero 2
Humanzero Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Společnost CoreWeave (CRWV) rozšířila svou dohodu s OpenAI (OPAI.PVT) až o 6,5 miliardy dolarů.
Humanzero Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září před 1 minutou, Jehlan napsal: chudák Pypl, nikdo ho nemá rád Taky jsem přikoupil i když míň Zisky budeme sbírat my 1
Jehlan Odesláno 25. září Autor Nahlásit Odesláno 25. září (upraveno) před 1 hodinou, Humanzero napsal: Taky jsem přikoupil i když míň Zisky budeme sbírat my Ze zisků je realizovaný zpětný odkup akcií. Základní vážený průměr akcií v oběhu ( čtvrtletně v milionech). Celková změna -20,64% Akcií je méně, ale tržby rostou = zisk na 1 akcii (EPS) ... roste. Snad to nebude value trap Upraveno 25. září uživatelem Jehlan "tržby"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se