Jehlan Odesláno 9. října Autor Nahlásit Odesláno 9. října před 2 minutami, Zlý Jabko napsal: Potřebuje to už jen dodavatele energií Ale funguje to perfektně Nechápu, že se lidstvo bez toho vůbec obešlo...
Humanzero Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října před 3 minutami, Zlý Jabko napsal: Potřebuje to už jen dodavatele energií Mega energie, kam se hrage bitcoin
petr_cha Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října Moneta bude mit zase mimoradnou divi..https://www.penize.cz/burza-cennych-papiru-praha/479517-moneta-chce-vyplatit-dalsi-mimoradnou-dividendu 3
Petr11 Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října před 2 hodinami, Humanzero napsal: něco dám na RACE ač trochu divirzifikace jj ten lita pravidelně nahoru dolu
Jehlan Odesláno 10. října Autor Nahlásit Odesláno 10. října V 8. 10. 2025 v 19:46, Jehlan napsal: DNN za 2,87 $ a ven !
tikzot Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října Dneska trochu masakr cryptoLitecoin rallye doslova. Krása
Maro Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října No Synopsis jsem chtel dneska prodat nez jsem to odpálil tak -10% ale tak furt jsem plus, takze vystupuju
Lucky Lucaso Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října Na kolik si myslíte, že reálně vystřelí zlato? Někde jsem četl prognózu, že příští rok bude atakovat 5k$ za oz.
Zlý Jabko Odesláno 11. října Nahlásit Odesláno 11. října A zatímco se kluci tahají o kamínky, Lynas hezky kope svoje…
bluman Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října Vcera to bol teda riadny crypto masaker 95% crypto traderov konecne dosiahlo financnu slobodu. Boli oslobodeni od svojich financii .
bluman Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října On 10/9/2025 at 9:10 PM, Humanzero said: Mega energie, kam se hrage bitcoin jj, pick & shovel pre AI je uran a zda sa, ze aj klasicke HD (STX, WDC)
bluman Odesláno 12. října Nahlásit Odesláno 12. října 18 hours ago, petr_cha said: Komentar k vcerejsku..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se