Humanzero Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března https://www.hrot24.cz/clanek/vzacne-zeminy-usa-kanada-bez-ciny-f35-obrana-2027-HiMmi?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1632420&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box 1
beerlao Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března Kitco Morning Fix USD OZ Prices posted around 10:30 AM local time in each hub HONG KONG 10:31 (HKT) gold5,359.50 silver89.42 platinum2,285.00 palladium1,779.50 MUMBAI 10:31 (IST) gold5,364.05 silver89.71 platinum2,288.50 palladium1,784.00 LONDON 10:31 (GMT) gold5,275.05 silver83.81 platinum2,134.00 palladium1,709.50 NEW YORK 10:31 (EST) gold5,046.95 silver80.71 platinum2,024.00 palladium1,621.50 1
beerlao Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března Ten rozdíl mezi New Yorkem a ostatníma na zlate a stribře je dosti velký řekl bych oproti dřivějšku před Íránem ??...
Jehlan Odesláno 4. března Autor Nahlásit Odesláno 4. března TASK announced a cash dividend of 3.65$ with an ex-date of Mar. 26, 2026 1
Humanzero Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března před 11 minutami, Jehlan napsal: TASK announced a cash dividend of 3.65$ with an ex-date of Mar. 26, 2026 Kolik, že máš ks? 1
Humanzero Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března Dnešní XTB portfolio....100%zelená Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Kotlick Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března @Humanzero hodně se tam potkáváme, ale já to mám místy červené...
Humanzero Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Včera mi utekl BKNG tak zítra snad při korekci vstup…. S červenou na monitoru se krásně nakupuje
Humanzero Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března https://www.world-nuclear-news.org/articles/cameco-and-india-sign-new-uranium-supply-agreement čekám na pokles okolo 100
Humanzero Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Máte někdo v hledáčku Monetu a tip na cílovou cenu letos? Cena kolem 200 mi nedává smysl na delší držení a divi.
petr_cha Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března (upraveno) Já ji prodal za 210 a měl jsem hrubou představu, kdyby někdy spadla pod 180, tak bych naskočil zpátky.. Upraveno 6. března uživatelem petr_cha 2
Humanzero Odesláno sobota v 00:23 Nahlásit Odesláno sobota v 00:23 https://www.denikvektor.cz/investice/spacex-miri-na-burzu-ale-v-cene-je-zapocitan-dalsi-zavratny-rust-3676.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1632420&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
vwtyp11 Odesláno sobota v 04:53 Nahlásit Odesláno sobota v 04:53 (upraveno) Jen se zeptám, zvědavě ,kdyz tu vidim ty denní reporty. Kolik v tom lítáte? Je to částka na nový auto nebo to je 50 a jen si hrajete a trávíte čas tím, že každej den vyděláš na oběd pro rodinu nebo aspoň ciga? ptam se proto, ze jsem konzervativec:) Upraveno sobota v 04:56 uživatelem vwtyp11
petr_cha Odesláno sobota v 06:28 Nahlásit Odesláno sobota v 06:28 (upraveno) To je vzdy prvni uvazeni, ktere bys měl udělat, jak velkou cast svych uspor si troufnes dat do akcii a jak velkou cast si troufnes dat do jedne konkretni akcie (tzv. lot).. spis bys mel uvazovat v procentech.. mozna u toho lotu je dobre uvazovat o minimalni castce, ktera dava smysl s ohledem na poplatky apod.. dale pripadne kolik drzet v czk a kolik v cizi mene. Ja jsem konzerva s mirnou davkou pokusitele.. takze drzim vse: * DPS v maximalni castce statniho prispevku * DIP na přebytky a na hrani.. navic ho muzu vybrat jindy nez dps * sporak nebo dluhopisy CR * akcie na zkousku, stale i po roce a pul to beru jako test Kolik procent ve ktere slozce je na uvazeni kazdeho soudruha a navic v case ruzne.. napriklad, aktualne jsem se vylozil z akcii uplne a cekam na pripadny navrat.. protoze jsem konzerva, tak jsem nemel vice akcii nez sporaku a dluhopisu... ..a protoze jsem konzerva, tak jsem mel vzdy vice v czk nez dolarech... Protoze jsem zacatecnik, nedodrzoval jsem postupne prikupovani ceny, zatim spise hop sem hop tam.. Minimalni lot, ktery jsem si na zacatku nastavil byl cca 40 tisic na jednu akcii.. pak jsem nevim proc asi zlenivel a drzel spise mene akcii a vyssi loty, zhruba 100 tisic na jednu akcii.. nejvic v jeden okamzik jsem mel v monete (kterou jsem koupil za 135 a prodal po roce za 210), tam jsem protocil 300 tisic..a neco mi rika, ze to uz asi nezopakuju, podruhe znovu netrefim.. takze obecne desitky tisic.. mensi castky nedavaji smysl a vyssi nejsou mozne, anzto po rozvodu neni z ceho.. Upraveno sobota v 06:34 uživatelem petr_cha
Prochy68 Odesláno sobota v 06:36 Nahlásit Odesláno sobota v 06:36 Par vojetejch Dacii by za to snad bylo
Humanzero Odesláno sobota v 12:34 Nahlásit Odesláno sobota v 12:34 před 7 hodinami, vwtyp11 napsal: Jen se zeptám, zvědavě ,kdyz tu vidim ty denní reporty. Kolik v tom lítáte? Je to částka na nový auto nebo to je 50 a jen si hrajete a trávíte čas tím, že každej den vyděláš na oběd pro rodinu nebo aspoň ciga? ptam se proto, ze jsem konzervativec:) Odpověď je co je tvým cílem. Zabezpečení, nebo krácení času. Každopádně to musí být peníze které můžeš postrádat.
vwtyp11 Odesláno sobota v 17:27 Nahlásit Odesláno sobota v 17:27 před 4 hodinami, Humanzero napsal: Odpověď je co je tvým cílem. Zabezpečení, nebo krácení času. Každopádně to musí být peníze které můžeš postrádat. Dotaz byl koncipován, tak že kolik tomu tady věnujete casu, tak jen pro, orientaci v problematice, protože když se kouknu na tvy reporty, nedava mi smysl, to tolik studovat, kdyz tam budu za kilo celkem. uplne nevim jak se vymáčknout, abych byl pochopen.
Humanzero Odesláno sobota v 22:00 Nahlásit Odesláno sobota v 22:00 před 4 hodinami, vwtyp11 napsal: Dotaz byl koncipován, tak že kolik tomu tady věnujete casu, tak jen pro, orientaci v problematice, protože když se kouknu na tvy reporty, nedava mi smysl, to tolik studovat, kdyz tam budu za kilo celkem. uplne nevim jak se vymáčknout, abych byl pochopen. Moje prvotní představa rozhodně nebyla být v tom zainvestován jako teď. Každý začíná menší částkou, nebo průběžně malými částkami. Učí se, dělá chyby. Zjistí, že ho to zajímá víc a víc může víc investovat, podaří se prodej…Takže tvých 100k může díky dobrým rozhodnutím být třeba celkem rychle 200k, nebo taky 20k. A čím víc v tom lítá peněz tím víc chceš mít info. A musím říct že zde na fóru je skvělá komunita 1
Humanzero Odesláno neděle v 15:41 Nahlásit Odesláno neděle v 15:41 https://medium.seznam.cz/clanek/thomas-paukner-burzy-zachvatila-panika-nejvetsi-fond-sveta-poprve-omezuje-vybery-a-dalsi-jej-nasleduji-249209?utm_campaign=abtest301_local_generated_title_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#dop_ab_variant=1653800&dop_source_zone_name=blogy.sznhp.box&dop_vert_ab=&dop_vert_id=&source=hp&seq_no=1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se