Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Ano, jsou to ony, ale za trošku jinou cenu.

Do konce aukce zbývají dva dny, takže současná cena není podstatná. Na prvním odkazu stojí 500 dolarů. Asi plus poštovné, dost pravděpodobně plus 19% DPH!

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Do konce aukce zbývají dva dny, takže současná cena není podstatná. Na prvním odkazu stojí 500 dolarů. Asi plus poštovné, dost pravděpodobně plus 19% DPH!

Pravda, teď jsem se na to podíval pozorněji.

Odesláno
Do 10k bych si koupil Seika Monster... S těmihle hodinkami jsem na fóru začínal a s těmi bych chtěl i skončit :D

Pokud srovnám (pouze vzhledově) Seiko Monster a zmiňované Hamiltony, tak u mě dost podstatně vedou Hamiltony.

Odesláno (upraveno)

PEO: Nedej na první dojem, měl jsem podobné Hamiltony, fajn hodinky, ale můžu Tě ubezpečit, že rychle omrzí...

Seiko, z hlediska dlouhodobého, mají, dle mého, lepší užitnou hodnotu a při případném prodeji, na tom nebudeš citelně tratný... ;)

Toť můj názor, ale chápu, pokud máš jiný :)

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

2 Peta-Biker: jsem rád za všechny připomínky. Je jasné, že každý může mít jiný názor. U mě to bylo tak, že když jsem uviděl zmiňované Hamiltony, tak mi hned padly do oka a věděl jsem, že si je na 90% koupím.

Odesláno (upraveno)

Ahoj, chci se zeptat, zdali stačí takto potvrzený záruční list k mezinárodní záruce? Díky

post-1110-1234354598.jpg

Upraveno uživatelem Gilius
Odesláno
ještě něco bych tam dopsal ;) ref. třeba...

To tam můžu dopsat sám nebo ten člověk od kterého bych ty hodinky koupil? Jde mi o to, abych pak neměl problémy s uplatněním záruky v autorizivaných prodejnách v ČR.

Odesláno
To tam můžu dopsat sám nebo ten člověk od kterého bych ty hodinky koupil? Jde mi o to, abych pak neměl problémy s uplatněním záruky v autorizivaných prodejnách v ČR.

A co takhle Zeno AIRPLANE DIVER http://www.zeno-watch.ch/en/watches.html. V Praze u Cíglera v Jungmanově ulici

za 11.900,- Kč. Vodotěsnost 500 m. Chce to asi dokoupit řemínek v kůži na běžné nošení.. Prodávají se s gumovým na potápění. Pěkné hodinky za příznivou cenu. Trochu netypická kombinace diversek a leteckých hodinek.

Odesláno

Neřeš záruku, když chceš koupit výhodnějc než u nás v kamenným krámu. Prkotinu opraví každej hodinář a když s nima jebneš o zem, tak to na záruku stejně nebude. Ty Hamiltony jsou pěkný, vypadaj perfektně jak na železe, tak na kůži. Ty ti ten rok, než půjdeš do dalšího levelu, vydržej.

Odesláno
Neřeš záruku, když chceš koupit výhodnějc než u nás v kamenným krámu. Prkotinu opraví každej hodinář a když s nima jebneš o zem, tak to na záruku stejně nebude. Ty Hamiltony jsou pěkný, vypadaj perfektně jak na železe, tak na kůži. Ty ti ten rok, než půjdeš do dalšího levelu, vydržej.

Díky! Něco takovýho jsem potřeboval slyšet.

Ze začátku jsem byl takovej nejistej, protože nemám žádnou zkušenost z automatama, tudíž nevím jak moc (jak často) je potřeba servis. Ale stejně by mě zajímalo, jestli takto vyplněný záručák (s doplněným ref) projde u českého prodejce (např. Hibernia)?

Odesláno

Ze začátku jsem byl takovej nejistej, protože nemám žádnou zkušenost z automatama, tudíž nevím jak moc (jak často) je potřeba servis. Ale stejně by mě zajímalo, jestli takto vyplněný záručák (s doplněným ref) projde u českého prodejce (např. Hibernia)?

Těžko říct. Zajímavý je, že Hamiltony, který jsem objednával ze států na e-bay, přišly s návodem, kterej byl m.j. i v češtině. Teda ne, že by to mělo nějakou souvislost s Tvojí otázkou, ale koukal jsem na to tehdy jak vejr. Ale podle mě by na to stačilo hodit nějaký razítko z brambory a v pohodě.. Ale servis ve smyslu nějakejch pravidelnejch prohlídek stejně nijak nutně potřebovat nebudeš, u novejch hodinek.

Odesláno

Jak z automatama, normálně tam příjdeš, hodíš pár 20tikaček a za chvíli seš v balíku :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Ještě se chci zeptat, jestli máte někdo zkušenost s cenou servisu u Hamiltonů? Je velký rozdíl v cenách servisu u quartz a u hodinek s ETou?

Nakonec se rozhoduji mezi Hamilton Khaki Navy GMT a Hamilton Khaki ETO. Které byste zvolili Vy?

post-5854-1234515086.jpg

post-5854-1234515098.jpg

Upraveno uživatelem PEO
Odesláno
OT - není to tak, že tam přijde s automatama (třeba v levé AK 47 a v pravé SA 58) a odejde z Hibernie s Hamiltonama,s 20tikačkama, tak i s balíkem? :ph34r:

to je dokonce lepší varianta než ta moje :thumbsup_anim:

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Chybička

Upraveno uživatelem Snow

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...