Jump to content

Recommended Posts

Posted

Přátelé, pevně doufám, že i v roce 2025 bude mít Chronomag svůj kalendář. Během 24 hodin sem @Baker nasype 105 krásných fotek, mezi kterými se budete moci rozhodnout. Vzhledem k tomu, že lajkování je zapnuto, nic Vám nebrání hlasovat o zařazení jednotlivých fotek do kalendáře stejně, jako v letech minulých. Hlasování, vzhledem k potřebné uzávěrce, končí dne 3.11.2024.

Zároveň mám na AUTORY FOTEK velkou prosbu. Buďte tak hodní, a pokud mezi navrženými fotkami hodinek uvidíte tu svou, a budete souhlasit s jejím zveřejněním, začlete na @Bert následující text:

Název zprávy: Autorský souhlas

Text zprávy: Prohlašuji že jsem autorem fotografií číslo ......  a .........., uveřejněných ve vlákně Kalendář Chronomagu 2025 - hlasování a autorský souhlas. Prohlašuji, že veškeré  fotografie jsem vytvořil sám a kromě mé osoby na ně nikdo jiný nemá autorská práva. Současné souhlasím s jejich použitím do kalendáře ChronoMagu.

Přátelé, během dvou dnů bude otevřeno objednávací vlákno. Díky za pozornost, šťastnou ruku, roBERT

EDIT:
Jelikož se letos žádný výběr fotek nerealizoval, rozhodli jsme vybrat nejlepší fotografie za poslední roky a udělat kalendář "best of".
Baker

• Thanks 1
  • Bert pinned and locked this topic