orol Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Mám nesmělý dotaz: musí být ten nový krásný červený pruh opravdu v hlavičce každé stránky? Nestačí na hlavní? a když jsou zlaté, nemohl by být proužek žlutý? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října před 47 minutami, orol napsal: Mám nesmělý dotaz: musí být ten nový krásný červený pruh opravdu v hlavičce každé stránky? Nestačí na hlavní? a když jsou zlaté, nemohl by být proužek žlutý? Třeba když ty hodinky koupíš, tak ten pruh zmizí úplně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Před hodinou, orol napsal: Mám nesmělý dotaz: musí být ten nový krásný červený pruh opravdu v hlavičce každé stránky? Nestačí na hlavní? a když jsou zlaté, nemohl by být proužek žlutý? Jsem teď jen na mobilu, takže to změním až časem. Tuším, že v základním nastavení je 5 barev. Mám pro Tebe ale jiný návrh: zaplať si ten proužek na den, a dokonce tam bude i Tvůj text. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října To je jako rudý hadr na býka .... no rozhodně pozornost upoutá. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Určitě jsem za decentnější podkladovou barvu tohle je jak upozornění na odstávku systému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Tak tam máte oranžovou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října před 1 hodinou, Bert napsal: ...zaplať si ten proužek na den, a dokonce tam bude i Tvůj text. Jaké jsou raty? Z toho by mohla být povedená taškařice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 24. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října před 3 hodinami, Bert napsal: ... Mám pro Tebe ale jiný návrh: zaplať si ten proužek na den, a dokonce tam bude i Tvůj text. Proč bych to dělal? před 2 hodinami, Bert napsal: Tak tam máte oranžovou. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Jak já to chápu, smysl toho pruhu je upozornit mě na něco. Poté, co na něj kliknu a tím naplním smysl toho odkazu by ale pak mohl zmizet, což? 2 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Poslal jsem Ti srdíčko Máš naprostou pravdu, a pokud to půjde (ať již v defaultu, nebo přes přikoupení pluginu), půjdu do toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Nebyl by lepší opak: Začít méně rušivou barvou a tu postupně stupňovat, dokud to někdo nekoupí, aby ho nebolely oči? Případně se osazenstvo Chronomagu na to složí? Pak by to ještě mohlo začít blikat jak vietnamská večerka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října (upraveno) Třeba takhle Upraveno 24. října uživatelem Waya03 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října V Tobě dříme netušený talent! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října To je know-how z Rajfky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Tak zasnil jsem se ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 25. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Zelený proužek k Roládám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu dá se to nějak vypnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Doufám, že ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Škoda, je docela otravný to mít na každý stránce 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Tak co s tím uděláš? Byly doby, kdy tady běžně frčela nehodinková kontextuální reklama. Teď Ti vadí i annonce na hodinky prodávané členy. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se