Klokan Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu Nabízím hodinky Certina DS PODIUM, model C633.7129.42.16 na koženém řemínku s originál překlápěcí sponou. Řemínek a spona už něco zažily a je to na nich vidět. Pouzdro hodinek je až na pár vlásečnic v pořádku, sklíčko i cifr bez poškození. Hodinky se ke mně dostaly před lety v rámci dědictví, dal jsem je do šuplíku a úplně na ně zapomněl. Objevil jsem je nedávno, asi 14 dní je nosím a zdá se, že vše funguje jak má. K hodinkám není orig. balení ani papíry. S ohledem na výše uvedné dávám kupci dva týdny na vrácení s plnou refundací. Specifikace: Model C633.7029.42.16 Průměr pouzdra 38 mm Materiál pouzdra nerez Automatický nátah Prosklené dýnko Safír Datum na půl páté Lug 19 mm Vodotěsnost 100 m Důvod prodeje – hodinky nejsou můj šálek čaje a zbytečně by tu ležely. Cenu si představuji 6000 Kč, předání Praha či okolí, nebo Zásilkovna na mě. Nebráním se žádným nabídkám, pište, v nejhorším se nedohodneme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 17. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu (upraveno) Hop na 5000,- Nebo výměna za AW SE v dobrém funkčním stavu. 14 dní na vrácení platí. Upraveno 17. listopadu uživatelem Klokan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 22. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu Stále čekají na nového majitele. Chtěl bych vyzkoušet Apple watch takže buď prodej nebo výměna za jakékoliv FUNKČNÍ AW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno před 19 hodinami Autor Nahlásit Sdílet Odesláno před 19 hodinami UP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky