Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jsem si toho vsiml az ted, ale to nove supermanovske petkove logo uz pustili k vode a vratili se k tomu staremu? Ja Seiko prestal uplne sledovat a koukam, ze v tom vsem delaji jeste vetsi zmatky.

Odesláno
před 27 minutami, Roman-ZA napsal:

myslis tieto? 

Ano, tyhle. Měl jsem je, byly super, za ty peníze krásně udělaný hodinky. Nosil jsem je docela dost na začátku, pak se na ruku dostaly sporadicky, tak v rámci mé nedávné redukce šly. Třeba zase někdy... 😉

Odesláno
před 27 minutami, AndyAaron napsal:

Jsem si toho vsiml az ted, ale to nove supermanovske petkove logo uz pustili k vode a vratili se k tomu staremu? Ja Seiko prestal uplne sledovat a koukam, ze v tom vsem delaji jeste vetsi zmatky.

Ne, ne. Tohle historické logo mají právě jen na těch (historických) reedicích posledních 3 let. Aktuální produkce pětkové řady má to nové logo, jak píšeš...

Odesláno
před 2 hodinami, horskjan napsal:

Ještě tyhle, letošní "reediční limitka pětek" - nickname Gene Kranz...

Screenshot_20250604_091434_Instagram2.thumb.jpg.e0c9e06c627aec40004f72f2dfa8ef71.jpg

Screenshot_20250604_091447_Instagram2.thumb.jpg.5347d1bd2f2b6160356b1b7d6b76c7f8.jpg

aka to je referencia, nic o novych neviem najst ... 

Odesláno
před 13 minutami, Roman-ZA napsal:

aka to je referencia, nic o novych neviem najst ... 

Referenci nevím, je to jen leak z IG (ale vypadají reálně). Jestli to buď kopírovat předchozí roky, tak je asi představí okolo půlky června...

No, za pár dní uvidíme 👍

• Like 1
Odesláno

Nový přířustek do řady Presage:  Seiko Presage Classic Series Unglazed Arita Porcelain SPB497 

40.6mm, 100m WR,  Calibre 6R51 s 72h rezervou chodu. 

Limitka o 1200ks

https://monochrome-watches.com/first-look-seiko-presage-classic-series-craftsmanship-arita-porcelain-dial-spb497-limited-edition-specs-price-live-pics/

Seiko-Presage-Classic-Series-Craftsmanship-Arita-Porcelain-Dial-Limited-Edition-SPB497-1.jpg

Seiko-Presage-Classic-Series-Craftsmanship-Arita-Porcelain-Dial-Limited-Edition-SPB497-2.jpg

Seiko-Presage-Classic-Series-Craftsmanship-Arita-Porcelain-Dial-Limited-Edition-SPB497-6.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...