Přejít na obsah

Dotaz na IT specialisty a všechny, kteří vládnou PC


Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Tak uvidíš, myslím, že bys moh bejt spokojenej, Kaspersky patří opravdu asi k tomu lepšímu, co je k mání, viz. uvedený testy AV Comparatives. Pokud z nějakýho důvodu antivirák na počítači požaduješ, není to špatná volba. Kdybych měl počítač jen na zábavu, taky bych asi antivirák moc neřešil, jako spousta lidí zde, ale všechny moje počítače jsou jak pracovní, tak zároveň i na všechno ostatní a dělit je na striktně pracovní a striktně na to ostatní se mi fakt nechce. Licenci na 5 PC a na 3 roky jsem naposled platil něco kolem 2 tis. Kč, což mi nepřijde zas tak strašný. Samozřejmě licence na 1 PC a na 1 rok vyjde podstatně méně výhodně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak a jsem vedle jak ta jedle..............stahoval jsem vždycky přes Free rapid a bez problémů většinou z ulož to a teď mi to hází tuto hlášku - failed to respond with a valid http response

 

má někdo nějaký nápad ?

Zkus jdownloader. Funguje na vetsinu techto sluzeb.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Kluci nemůžu otevřít videa z Youtube na tabletu.Normálně se daly otevřít na přímo jen kliknutím na dané video,a teď nic.Pokud zobrazím možnosti  Open in Backround či Open in New Tab ,tak je normálně spustím.Děti si nějak hrály,a já mám hlavu v pejru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Zdravim

Co mám dělat když dnes z čista jasna se mi nechce otevřít foťák v PC? Jako vždy připojím přes kabel,v počítači je vidět. Starší Panasonic a Win7. U XP se mi to nikdy nestalo. Nedavno proběhla aktualizace může to být tím? Ovladač jsem odinstaloval a znovu pripojil a nic. Původní cd od foťáku už také nemám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak píše leexa, je to stále běžnější záser způsobený kolizí letošních(!) updatů, ovladačů čipsetu a neúplně odinstalovaným ovladačů k androidím telefonům. Viděl jsem to už tří lidí, dotyční se (díky tradiční neexistenci záloh a mazání bodů obnovení) postupně dostali do stavu že sedmičky jim nebyly schopné přimontovat vůbec žádné nové USB zařízení - takže třeba po úmrtí klávesnice jim zbyla jen softwarová. Oprava nebývá vůbec jednoduchá a pokud ovladače čipsetu nejsou dostupné samostatně ale např. z Windows Update, pámbu s námi a zlé pryč - zbývala buď reinseminace okenic (kdopak máte po ruce instalační médium a mechaniku nepřipojovanou po USB?) a nebo "milosrdný" upgrade na předstažené desítky, který uvedenou kolizi díky čisté instalaci "zázračně vyřešil". Podotýkám že nejsem fanda konspiračních teorií - jenže po letošních zážitcích s Windows Update a tím všemi škvírami tlačeným šmírovacím šmejdem bych uvedený scénář neviděl úplně nereálně...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...