Přejít na obsah

Dotaz na IT specialisty a všechny, kteří vládnou PC


Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Pánové, je prosím nějaký způsob, jak vyřešit hraní online hry bez dnes již nepodporovaného flash playeru? Jde mi o jednu konkrétní hru, kterou hraje syn s dědou už roky a bohužel jim to přestalo fungovat. Oba je to moc baví a nevím, jak jim s tím pomoct. Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@wanderer: Pro ty kdo používají virtuální PC by asi nejrychlejší metodou byla obnova a spuštění "neaktualizovaného" image, z dob kdy to ještě fungovalo a byl v něm i flash. Teoreticky by mohl fungovat i "XP Mode" pro MS VirtualPC, ale kdeže je mu dnes konec...

Alternativně (a pro okýnkáře se všemi souvisejícími riziky v produkčním OS) by mohla jít nainstalovat i nějaká starší verze "alternativního prohlížeče", který k přístupu na internet běžně nepoužíváš (např. Firefox, Opera atd.) spolu příslušným pluginem (Adobe Flash Player).

Nejlepší by byl samozřejmě směr naznačovaný kolegou Liqidem - tj. zjistit jestli někde neexistuje novější verze té hry, přebalená do samostatně spustitelného souboru (SWF, EXE) nevyžadujícího plugin v prohlížeči.

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jde o Total Tankage

http://www.superhry.cz/hra/14966-total-tankage

Našel jsem to na mnoha jiných webech. Napadlo mě, jestli to nejde někde stáhnout a hrát offline, ale narazil jsem pouze na verzi pro android. Oni to spolu hrají snad šest let, kluk jde vždycky k dědovi na tanky a fakt si to užijí.

Jiný prohlížeč by neměl být problém, akorát bych potřeboval trochu postup, jak tam dostat ten plugin.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Zdravím a poprosím po delší době zase o radu. Stěhujeme kancelář a když to řeknu jednoduše, tak jak jsme to měli zapojené ve staré, tak jsem to přenesli do nové, včetně routeru atd.. Vše funguje, vč. wifi, pc v síti aniž bychom museli něco nastavovat. Jediné co nejde je síťová tiskárna Kyocera. Počítače ji vidí, ale hlásí offline. Když na to pošlu tisk z mobilu, tak bez problému. Jelikož na novém místě je jiný poskytovatel netu, tak bude zřejmě problém s nastavením IP adresy. Na netu jsem hledal, ale neúspěšně. Zítra bych se už někomu dovolal, ale rád bych kdybych to nastavil dnes a zítra to běželo od rána a nebrzdilo nás to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 15. 1. 2021 v 18:00, Liqid napsal:

Dostal jsem se k tomu až teď. Prošel jsem ten návod, stáhnul Flash, ale bohužel ten je spíš pro program stažený na disku. V prohlížeči to nefunguje a ani zadaná adresa do staženého Flash. Ta metoda alternativního prohlížeče by asi taky šla, ale netuším, jak do něj dostat ten příslušný Flash player se kterým by to fungovalo...

Upraveno uživatelem Wanderer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 16 minutami, Liqid napsal:

Popiš zbytek sestavy a co na tom chceš dělat. S grafikama je teď mizérie, prostě nejsou, takže totálně mimo.

Zatim vubec nevim co chci hrat, aktualne hraju jen 20 let stare vykopavky. :D Nechci do toho davat moc penez, videl bych to kolem 3000 kc. dik

Deska- GA-B85M-DS3H
Procesor- Intel i3 4130 (už jsem koupil i7 4790k, ale ještě není v bedně) Je nutný lepší chladič než z balení?
Ram- 4x 4Gb khx1600c9d3b1k2/4gx 
Grafika- GIGABYTE R726XWF2-2GD 
Zdroj- nevím ale pokud je to nutné zjistím, ale určitě jsem to tenkrát naddimenzoval
Disky- HDD 2Tb a SSD 120Gb 
Monitory- 4k 60hz 32" Samsung U32J590 a S24A300 fullHD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taková blbina, ale v kanclu mě dost otravuje.

Běžné používám k přeskakování textu crtl + šipka. V poslední době to najednou zničeho nic přestane fungovat a pak zase začne. Rozhodně si nejsem vědom, že bych to nějak zapnul/vypnul, takže mi nějak nedochází, co na to může mít vliv.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...