Přejít na obsah

Citizen Eco-Drive


enicar2

Doporučené příspěvky

Když si nejsi jistý tak nepiš. Já jsem na stránkách o fotovoltaické zjistil, že solární panely přeměňuje světlo na elektřinu do maximální vlnové délky 1105nm a čím je kratší vlnová délka, tak je energie fotonů větší. Tak snad si overis aspoň vlnovou délku ÚV světla a pak by to mohlo být jasné.

Nejsem jaderný fyzik, abych pátral po veličinách, kterým nerozumím. Čekal jsem, že někdo, kdo tomu rozumí napíše a vysvětlí - asertivnějším způsobem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 225
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

husakmartin - když si nejsem jistý, tak právě v tom případě píšu. Aby mi to někdo pomohl přiblížit, kdo se v problematice vyzná líp, než já a strejda gůgl. V diskuzi bývá zvykem poradit, vyvrátit blbiny, nasměrovat. No, dozvěděl jsem se daleko víc, než jsem očekával.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Psal jsi že si nejsi jistý jestli to nabije ÚV, energie neenergie.

Já se ptal z jakých zdrojů jsi čerpal.

Kdyby ses aspoň trochu snažil něco na tom Google zjistit, tak nemůžeš takovou hovadinu napsat,zrovna tohle je lehce overitelne. Střílíš tady své vlastní názory zřejmě bez nějakého hlubšího poznání a snažení se něco sám priucit.

Pokud bys něco nevěděl, tak by ses něco zeptal a nepsal svůj názor, který je mimo misu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pepino, máš pravdu, jen mě štve když všeobecně každý do všeho kafrá bez jakýchkoli zminek, nebo alespoň pokusu zjištění si informací, faktů.

Víš, řešilo se třeba dobíjení hodinek. Sám jsem si udělal "dobíjecí" stanici, popsal praktické zkušenosti, jak to udělat, aby to fungovalo. A co myslíš, že se objevilo za dotazy, LED článek má malou energii a další bla bla bla. Člověk jim to dá na stříbrném podnose, popíše jim to jak pro blondýnou a furt priblble poznámky.

Tak jsem se vykecal.

Nové hodinky bohužel nemám, abych přispěl.

Mam jen nový řemínek z rejnoka, tak nevím jestli se to do sekce na ruce hodí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jsem psal - nám tupanům se to dá sdělit i jemnější formou, my to pochopíme, když se zadaří. Navíc trpíme nelibou vlastností internetových fór, neprocházíme celá vlákna. Není to v našich silách.

 

Dobíjím klasicky, nehledám v tom žádnou vědu ani výzkumné úkoly:)  Hodinky jsou spokojené, strojek jde docela dobře, někdy od +- 2012. Jsou to mé první "lepší". Resp. do té doby jsem hodinky nenosil. Od té doby se snažím zkrotit svou touhu po všech těch dalších. Projevuje se u mě lítost, že mám jen dvě ruce a zpravidla nosím jen na jedné z nich. Kolegové tomu moc nerozuměli, když mě načapali se stylem Maradona:) Na mechanikách (AirBossech) si užívám tu hmotu materiálu, tady na těch mi naopak imponuje lehkost titanu.

 

 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/91094-citizen-na-ruce/?p=2484929

Upraveno uživatelem sodekcz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, sodekcz, ale to jsou MOJE hodinky, před půl rokem jsem si je pořídil do práce.

Mají dvě výhody. Na rozdíl od automatů se přes víkend nezastaví a hlavně: nemusel jsem je doma deklarovat a tedy ani obhajovat.

Od mládí jsem chtěl co neintegrovanější tah, a safírové sklíčko a titan k tomu, úplně super. Jsem nějak zaujatý na ty minerály i prvky,

nedávno jsem si taky pořídil wolframový prsten. No, je to karbid wolframu, ale stejně.

 

A už jsem to uváděl - tyhle citizenky jsou z řady Paradigm a to je další bonus. Vyjadřuje to něco jako "takhle nějak mají vypadat pořádné hodinky"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak kocour drží hodinky s označením výrobce BM7430-89L - to je verze s tmavomodrým ciferníkem. Ještě jsem viděl variantu s černým a se stříbrným.

Ten výrazný "sunburst" dělá moje osvětlení pracovní plochy - mám tam rampu s páskou s led diodami.

 

A moje vteřinovka má začerněné vahadýlko - ten kratší konec. Ta původní je teda hezčí ;o)

 

Ty plástve na tom ciferníku v nové verzi už nejsou,

je tam nějaká nová struktura, asi nějaké zlepšení toho sbírání světelné energie. Ty  šestiúhelníčky bych tam uvítal, ale pokrok nezastavíš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...