Přejít na obsah

Longines Hydro Conquest Automatic


Radius

Doporučené příspěvky

hmm tak to mas tak isto ako som mal aj ja... daj si na to bacha... bud si to preventivne vymen, alebo aspon cas od casu skontroluj pruznost strunky v stezejke.

ja to mam teraz takto

post-22327-0-72619000-1405588036_thumb.jpg

post-22327-0-76146600-1405588440_thumb.jpg

Upraveno uživatelem misoo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pridal som druhu fotku, kde vidno druhu origo stezejku, ktora je evidentne nizsie v dierke ako neorigo... skusam s tym teraz lomcovat, no drzi to jak cert. tak snad to bolo len zlyhanim strunky vnutri stezejky :)

edit: ak by mi nemala prist druha spona, tak si asi objednam origo stezejku, neni to nijak vidno, ale pocitovo mam z toho zly pocit ze tam mam nieco inak ako ma byt... :D

Upraveno uživatelem misoo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové díky za report. Už jsem zas na vážkách vyhodit přes dvacet táců za něco, z čeho padaj díly. A to jsem měl příští sobotu namířeno. Takovej problém jsem historicky neměl ani s levnejma hodinkama používanejma x-let.

 

Já s tím ale taky nemám žádný problém. Díly z těchto hodinek rozhodně nepadají., to se nemusíš bát  :D Ty stěžejky, co jsem fotil, jsem měl podobně i u jiných hodinek a nikdy mi z ruky nespadly. U Citizenů byla hlavička stěžejky vidět ještě méně a v pohodě to drželo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz si predstavim, ze by mi to upadlo na vode...tak by bylo proste po hodinkach, a to by me velice, ale velice sralo...Celkem se divim problemum s tahem "puldilky" a nove "stezejkou" u tak renomovane znacky a jeste u hodinek, ktere jsou v nabidce pro "sport" a aktivni pohyb obecne se vsemi riziky z toho plynoucimi...Naposledy jsem zapomel doma "surfove" hodinky a mel jsem jen Certiny na tahu, zajezdil jsem, hodinky drzi vpohode, jisteni spony se jednou odklopilo, ale jinak bez problemu...kdyz si ale predstavim tuhle situaci na vode, abych ztratil v plne rychlosti hodinky z ruky, ktery bych uz nenasel, tak nevim....Longines dobry, ale tyhle zkusenosti "ze zivota" by mi jako potencialnimu zajemci o koupi pridelaly hodne vrasek...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...

Ale stěžejka může odejít kdykoli a kdekoli u čehokoli.

 

A právě proto bych se těch Longinů nebál. Já mám u nových hodinek problémy s tahy téměř vždy a nakonec to dobře dopadne. I ten půldílek ve finále zafungoval na výbornou. 

 

Osobně mám pocit, že kdo čte tohle fórum pozorně a důkladně, nemohl by si koupit hodinky skoro žádné  :D

 

P. S. O tazích k těmto hodinkám jsem toho nastudoval opravdu hodně a problém s vypadlou stěžejkou neměl kromě Miša nikdo.

Upraveno uživatelem siwi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to urcite. nastastie, mne sa to stalo vtedy, ked som s tym manipuloval (a priznam sa ze nie moc sikovne, ponahlal som sa, slabo som sa sustredil) a nie pri beznom noseni... :)

 

A v tom asi tkví ten problém. Při nošení na tuce, kdy je spona zavřená, totiž ta stěžejka ani vypadnout nemůže, nemá jak. Jednotlivé segmenty spony jsou do sebe zapadlé tak, že nemají žádnou vůli a tudíž se stěžejka nemůže vyviklat a dostat mimo dírku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...