Přejít na obsah

Longines Hydro Conquest Automatic


Radius

Doporučené příspěvky

 preklapet datum, kdyz je hodinovka dole.    -  slysim poprve, mi trochu priblizte pls, prej by se nemelo jen preklapet datum mezi 21-3hodinou. ?!?!?

 

Přesně tak. Prostě datum nastavuj mimo tento interval. Hodinovka dole znamená někde kolem 6. hodiny. Tam nehrozí, že bys mohl strhnout překlápěcí mechanismus. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já musím říct, že jak jsem si s koupí HC před Vánoci nebyl jistý a říkal jsem si, že když mi nesednou, že je zas pustím, tak zjišťuju, že jsou na ruce prakticky pořád. Mám je jako každodenní hodinky a strašně mi vyhovují. Jsou ideální kombinací kvality a ceny, takže se můžu těšit z kvalitních hodinek na ruce a nemám o ně srach.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já už chvilku řeším, jestli si je koupit. Jednu chvíli jsem byl už v podstatě rozhodnutý a jediné co mi zabránilo si je v Praze od Benyho odnést bylo, že jsem zapomněl karty v hotelu a ráno brzo musel odjet :) Jenže od té doby se mi to zase v hlavě pomíchalo a špekuluju, jestli nemám chvíli vydržet na Bondovky. Sudé a liché dny se ten názor střídá a ne a ne se to nějak usadit  :frusty:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jedny sa mi prave objavuju na stole... :D

ja som ich kupil normalne v kamennom obchode na tahu za 770? + 70? spona... tu stovku co usetris za zanovne to podla mna nestoji, nove su nove. su to lestenky a tie vyniknu najviac ked su nove ;)

post-22327-0-06183500-1435046020_thumb.jpg

Upraveno uživatelem misoo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kupoval som ich pred rokom tu: http://www.central.sk/sk/zoznam-obchodov/modne_doplnky_sperk_hodinky/overnight povodna cena 880?, zlava cca 12%. ale moze byt ze zdrazeli, neviem... kazdopadne su to "rovnocenne" hodinky k bondovkam a aquaracerom, takze stale je to bezkonkurencna cena... drzim palce!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Deal je taky ve výběru... Ale faktem je, že když se poptáš u různých AD, tak to rozpětí ceny od katalogové, kterou mají všichni napsanou, po tu, za kterou jsou ochotni prodat, je cca 6000,- , což se mi u hodinek za 30 kKč zdá už celkem výrazné. A kdyby byly za 800?, tak bych tomu byl samozřejmě daleko radši, než 950 - 1000?.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Jsou to automaty bez chrona s ETOu 2824-2, která je poměrně bezúdržbová. Moje zkušenost se stejným kalibrem je asi taková - po pěti letech jsem zašel k hodináři, ten do nich kouknul, změřil to a zas je zavřel s tím, že se mám za pět let ukázat. Nevzal si za to nic, takže jsem mu vnutil kilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

K rozměru... 39 mi přijde hodně málo a spíš je to skoro ženský rozměr. 42 a víc si myslím je pro průměrného chlapa.

To přeci neni pravda. Oblekovky jsou casto do 39mm. Jinak LHC jsou i 41 mm. Viz fotopost-23339-0-71515400-1438821810_thumb.jpg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

suhlasim, LHC su o hodne vacsie ako sa z rozmeru 41 moze zdat. maju mohutne nozicky, velku korunku s velkou ochranou, tah je 21mm siroky po celej svojej dlzke... podla mna 41ky su idealne "male" hodinky pre velkych chlapov (zapastia 20+ kedze na ich tlapach tenke tahy vyzeraju trochu zzenstilo), zato si s mojim 18,5cm zapastim viem na sebe predstavit aj 39ky... treba vyskusat na predajni a nebat sa oficialnych rozmerov ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...