Přejít na obsah

Longines Hydro Conquest Automatic


Radius

Doporučené příspěvky

no me prave teda moc dobre zpracovany neprisel :-) hlavne teda spona je desna jak u seiko za 5 litru ;-) ale to poznas casem az vyzkousis vic hodinek

 

ad terminologie abys v tom netapal: kozeny je remen/ inek, kovovy to same, TAH je TOHLE ale bud vklidu hodne lidi to tady mota, hlavni je spis aby dany clovek vedel o cem mluvis.

 

fotky: moje byvale LHC, slusel jim vintage ale i origo kuze.

 

Ten černý prošívaný řemen se mi moc líbí. Víš co. Já jsem chtěl napsat kožený řemínek, ale pak jsem napsal tah, protože jsem myslel, že všechno na hodinkách je v tahu :-D No už konečně vím jak na to názvosloví. Budiž mi omluvou, že prodejci v tom mají taky guláš. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když Ti Nato zatím nic neříká, je zřeba se s ním trochu seznámit

 

Řemínek Nato a jeho historie 

Zajímavé čtení. Musel bych to viděl na živo a na těch hodinkách. Takto si to nedovedu představit a podle mě by to byl dost nepoměr. 44mm LHC s NATO. Tzn. velké hodinky vs. tenký pásek. Ale jak říkám musel bych to vidět na živo a taky by záleželo na barvě. Mě se NATO líbí primárně na vojenských hodinkách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

akto si to nedovedu představit a podle mě by to byl dost nepoměr. 44mm LHC s NATO. Tzn. velké hodinky vs. tenký pásek. Ale jak říkám musel bych to vidět na živo a taky by záleželo na barvě. Mě se NATO líbí primárně na vojenských hodinkách.

 

Není nato jako nato. Takhle kategorie https://www.clockworksynergy.com/shop/product-category/nato-straps/raf-nato-watch-bands/ je masivní (viz tloušťka) a rozhodně bude sedět i na velkých hodinkách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...