Návštěvník Chilliluk Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 DBX-100 Za novější kousek třeba Seiko ..a spoustu dalších...nechápu, proč by se jako k obleku neměly nosit digitálky...nesmysl, který jsem nikdy nepochopil. Možná že se k obleku nehodí spíš analogy...no co se divíte? Ostuda nosit analogy k obleku, fakt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 (upraveno) ..každej má dneska v kapse digitální mobil a ještě s ním kolikrát otravuje okolí...ale hodinky k obleku musí být analogový..není to trochu pokrytecké? ..analogovému televiznímu vysílání už odzvonilo, nastoupilo digitální....teď jsou na řadě analogové hodinky Upraveno 19. února 2012 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 (upraveno) ..každej má dneska v kapse digitální mobil a ještě s ním kolikrát otravuje okolí...ale hodinky k obleku musí být analogový..není to trochu pokrytecké? Hele je to stejně pokrytecké, jak je pokryteckej sám oblek. Ale mně se digitálky k obleku líbí, je to takové destruktivní. Ale sám žádný nemám, natož abych je měl rád. Tak jsem tady špatně. Upraveno 19. února 2012 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Já si z toho jen tak dělám legraci...a sám zase nemám žádné čistě analogové hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 Nic takového jako digitálky k obleku neexistuje... naprostý souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 (upraveno) .....a z jakého důvodu? Jsou snad příliš přesné nebo příliš praktické či spolehlivé na to, aby se mohly k obleku nosit? muž v obleku A: Kolik je hodin? muž v obleku B: podle mých hodinek půl druhé...pokud jsem je nezapomněl natáhnout, pokud jsem je ráno nezapomněl seřídit, pokud se mi někde nezmagnetizovaly.... muž v obleku A: tak to se radši zeptám někoho jiného.....není v tom případě lepší nemít žádné hodinky a koukat na mobil? Upraveno 23. února 2012 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 (upraveno) Už jedny digi Rado k obleku jsem tu postnul, tak ještě jedny nesportovní: Upraveno 23. února 2012 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Já bych si k obleku dokázal klidně představit i tohle...Podle některých je to asi trošku rebélie ale zrovna tenhle kousek vypadá na ruce vážně elegantně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 muž v obleku B: podle mých hodinek půl druhé...pokud jsem je nezapomněl natáhnout, pokud jsem je ráno nezapomněl seřídit, pokud se mi někde nezmagnetizovaly.... ale prosim tebe, máš dost zkreslenou představu o spolehlivosti mechanik.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 ale prosim tebe, máš dost zkreslenou představu o spolehlivosti mechanik.. spíše žádnou než zkreslenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Je stejně mazec, jak se moralizuje o digi a přitom se potápky s barevnýma lunetama a ocelovým tahem do saka nosí zcela běžně (imho minimálně stejně nepatřičné, pokud nositel běžně nestřídá prostředí válečné zóny a plesu během několika minut, jako Bond). Můj názor je, že záleží na modelu a Rado nebo Venturu (i některá Seika) považuju za vhodnější doplněk, než puk s vodotěsností 2 kilometry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Je stejně mazec, jak se moralizuje o digi a přitom se potápky s barevnýma lunetama a ocelovým tahem do saka nosí zcela běžně (imho minimálně stejně nepatřičné, pokud nositel běžně nestřídá prostředí válečné zóny a plesu během několika minut, jako Bond). Můj názor je, že záleží na modelu a Rado nebo Venturu (i některá Seika) považuju za vhodnější doplněk, než puk s vodotěsností 2 kilometry To souhlas. Taky jsem kdysi zastaval ortodoxni nazory - jakoze pouze 36 mm s bilym cifrem a na aligatorovi, ale to uz je davno minulost. Tim jak se meni definice obleku a konecne se uvolnuje ten "skrobenej bankovni styl" tak se zvetsuje i skala hodinek, ktere lze k obleku vzit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Casio mělo dříve docela dost bussines hodinek, tedy k obleku přímo určených. Pár příkladů: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Ty Rado s mechanickym natahem jsou famozni. Uvazoval jsem I o koupi. A vlastne me to nepreslo, jen jsem to odlozil na pozdeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Casio mělo dříve docela dost bussines hodinek, tedy k obleku přímo určených. Pár příkladů: Jaký je tohle přesně typ? Ty se mi hodně líbí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 U drtivé většiny obrázků casií ve svém archivu mám název modelu, ale u těhlech bohužel ne. Ale mohl by to vědět casiotron. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 (upraveno) Jsem to vygooglil: casio DB-1000, modul 285, pouzdro z kovu, klakulačka ..takže mě začínají hodně zajímat.. Upraveno 24. února 2012 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Já bych si k obleku dokázal klidně představit i tohle... Podle některých je to asi trošku rebélie ale zrovna tenhle kousek vypadá na ruce vážně elegantně... kolega nosí k obleku titanový protreky a sice to není vrchol elegance, ale stále lepší než to, co nosí většina populace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 Ještě jeden obrázek db 1000 : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 24. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2012 (upraveno) spíše žádnou než zkreslenou ...ono jde spíš o to, že když se začne někdo chovat k digitálkám opovržlivě, něco mě nutí je do krve bránit...neboli na hrubý pytel hrubá záplata...neboli, já taky nepíšu v sekci mechanik přispěvky jen proto, abych urazil lidi, kteří je mají rádi...takže mě to trochu naštvalo a napsal jsem to, co jsem napsal Upraveno 24. února 2012 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se