Přejít na obsah

Digitální hodinky k obleku?????

Gilius

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

OK,toljo.....:)

Ale myslím,že se pleteš...jako kluk jsem je chodil očumovat a byly na černém,koženém řemenu(nebo pleteš.....to ne......byly i na tahu z Trenčína).

A díky za fotku:)

Já jsem jako kluk ty digitálky PRIM dokonce nosil. Prodávaly se s černým koženým řemínkem. Kovový jsem si k nim musel dát sám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník tolja
Když už se to octlo mimo téma: Mám tady model Elektronika 5 s identickým modulem jako je v digi primkách a řekl bych, že má i autentický tah - za prvé je neobyčejně hnusný, za druhé je na něm vyraženo v azbuce "ZiM" (zavod imeni Mxxxxx?). Večer ho nafotím a plácnu sem, třeba ho někdo pozná. Ale zase se mi moc nezdá, že by Prim použitím stejného tahu dobrovolně prozrazoval sovětský původ zboží...

:offtopic:

Prošly mi rukama dvoje digi Elektronika s origo tahem, na jehož sponě bylo velké E

Odkaz ke komentáři

jojo, jeden tenhle Elektronika tah se nedavno prodaval na ebay. Za 20E. :thumbsdown_anim:

konecne jsem bohaty :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem docent_tecka
Odkaz ke komentáři

... má i autentický tah - za prvé je neobyčejně hnusný, za druhé je na něm vyraženo v azbuce "ZiM" (zavod imeni Mxxxxx?).

mas pravdu - hnusny je fakt dost :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Gilie mohl bych ke svému novému obleku nosit tohle, aby to nebylo moc fopézní ? :D

No jasně...:) Ono záleží,koneckonců,na každém.......já se snažil,když jsem to vlákno zakládal,trošku okouknout to,čemu tu říkáte oblekovky.

Mimochodem,pěkné Protreky. Tvé???

Odkaz ke komentáři

nevím, jestli jsou to oblekovky (taky to nejsou přímo digitálky), ale pokud zrovna neblikaj, tak vypadají celkem nenápadně, spíš jako ocelový náramek. k saku si je normálně beru, i když to není moc často. tokyoflash barcode.

Odkaz ke komentáři

nevím, jestli jsou to oblekovky (taky to nejsou přímo digitálky), ale pokud zrovna neblikaj, tak vypadají celkem nenápadně, spíš jako ocelový náramek. k saku si je normálně beru, i když to není moc často. tokyoflash barcode.

Jaký máš sako? Něco takovýho :lol2:?

164.jpg

Odkaz ke komentáři

Jaký máš sako? Něco takovýho :lol2:?

jo jo, něco takovýho :thumbsup_anim:

dokonce dám na ruku občas i tohle, samozřejmě taky k saku, ale pšt! :whistling:

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...