Ciferník Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2009 Výborně, nemusím nic fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2009 OK,toljo..... Ale myslím,že se pleteš...jako kluk jsem je chodil očumovat a byly na černém,koženém řemenu(nebo pleteš.....to ne......byly i na tahu z Trenčína). A díky za fotku:) Já jsem jako kluk ty digitálky PRIM dokonce nosil. Prodávaly se s černým koženým řemínkem. Kovový jsem si k nim musel dát sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2009 Když už se to octlo mimo téma: Mám tady model Elektronika 5 s identickým modulem jako je v digi primkách a řekl bych, že má i autentický tah - za prvé je neobyčejně hnusný, za druhé je na něm vyraženo v azbuce "ZiM" (zavod imeni Mxxxxx?). Večer ho nafotím a plácnu sem, třeba ho někdo pozná. Ale zase se mi moc nezdá, že by Prim použitím stejného tahu dobrovolně prozrazoval sovětský původ zboží... Prošly mi rukama dvoje digi Elektronika s origo tahem, na jehož sponě bylo velké E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2009 Prošly mi rukama dvoje digi Elektronika s origo tahem, na jehož sponě bylo velké E jojo, jeden tenhle Elektronika tah se nedavno prodaval na ebay. Za 20E. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2009 (upraveno) jojo, jeden tenhle Elektronika tah se nedavno prodaval na ebay. Za 20E. konecne jsem bohaty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. února 2009 uživatelem docent_tecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2009 ted nevim - je tohle taky Elektronika? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2009 ... má i autentický tah - za prvé je neobyčejně hnusný, za druhé je na něm vyraženo v azbuce "ZiM" (zavod imeni Mxxxxx?). mas pravdu - hnusny je fakt dost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2009 4 Docent- díky za fotky. 4all - zkuste,prosím,omezit OT.....děkuju. Diskuzi o tazích si můžete založit jinde........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2009 Gilie mohl bych ke svému novému obleku nosit tohle, aby to nebylo moc fopézní ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2009 Gilie mohl bych ke svému novému obleku nosit tohle, aby to nebylo moc fopézní ? No jasně... Ono záleží,koneckonců,na každém.......já se snažil,když jsem to vlákno zakládal,trošku okouknout to,čemu tu říkáte oblekovky. Mimochodem,pěkné Protreky. Tvé??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2009 Tady je pár slušnejch digitálek. Sice designovky, ale některý by se do společnosti jistě daly vzít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2009 Mimochodem,pěkné Protreky. Tvé??? no jo - už tu začínám mít skládku od casia - jednou ti to odkážu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2009 no jo - už tu začínám mít skládku od casia - jednou ti to odkážu jedeš .... jsou to,poměrem výkon/cena,dobré hodinky...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2009 nevím, jestli jsou to oblekovky (taky to nejsou přímo digitálky), ale pokud zrovna neblikaj, tak vypadají celkem nenápadně, spíš jako ocelový náramek. k saku si je normálně beru, i když to není moc často. tokyoflash barcode. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2009 nevím, jestli jsou to oblekovky (taky to nejsou přímo digitálky), ale pokud zrovna neblikaj, tak vypadají celkem nenápadně, spíš jako ocelový náramek. k saku si je normálně beru, i když to není moc často. tokyoflash barcode. Jak z toho poznáš, kolik je hodin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2009 nevím, jestli jsou to oblekovky (taky to nejsou přímo digitálky), ale pokud zrovna neblikaj, tak vypadají celkem nenápadně, spíš jako ocelový náramek. k saku si je normálně beru, i když to není moc často. tokyoflash barcode. Jaký máš sako? Něco takovýho ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2009 Jaký máš sako? Něco takovýho ? jo jo, něco takovýho dokonce dám na ruku občas i tohle, samozřejmě taky k saku, ale pšt! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2009 mno..tak další: Ventura V-Tech Sigma - zdroj/source Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To už je ale více jak 1000-dolarová záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2009 když ony ty ventury už asi nebudou co bývaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2009 mnóó, tak to je trochu moc i na mně. A navíc hrozí, že si tím uřízneš nos, když ho gentlemansky vojedeš o rukáv.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se