Radek Cigi Posted March 12 Report Posted March 12 (edited) Novinka: Omega Seamaster Planet Ocean Worldtimer Deep Black Hands-On: The All-New Omega Seamaster Planet Ocean Worldtimer Edited March 12 by Radek Cigi
Fade Posted March 12 Report Posted March 12 Abych tu nebyl jen za člověka, který neustále nadává na novodobé Primky - já nechápu co ti lidé v Omega hulí. Za chvíli budou mít ty hodinky 2,5 cm a 50mm průměr. Ještě s tak extra specifickými hodinkami jako Worldtimer. Mě by fakt zajímalo jak se budou prodávat. Ještě za €16 400
Marosc72 Posted March 16 Report Posted March 16 Prave som sa stal majiteľom nových PO chrono v 45,5 mm. Na tieto worldtimery som moc zvedavy a vysokopravdepodobne mi budu hovoriť pane. ale uznávam, nie su pre každého, resp sme v menšine. za mna krásny kus..
Seamaster Posted March 18 Report Posted March 18 Tak uz dyl plati, ze na novy Omegy se da divat z letadla ci z ponorky, ale urcite ne z profilu...je to dan za cim dal vymakanejsi strojky a plasticke cifry...kdyz to pak narves do pouzdra od diveru, tak mas soudek jak Bohous... jinak tyto konkretne, uplne se vidim, jak pri chuzi po morskem dne prekracuji casove pasmo a slastne pretacim hodinovou rucku v 600m pod hladinou, uzasny! :))
Fade Posted March 18 Report Posted March 18 Jako, není to úplně tenké, no U mě byly v tomhle na hraně 42 keramické PO.
Recommended Posts