Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

Odesláno

Borci, nosite chukky do kanclu? Je to dejme tomu smart casual nebo uz proste mimo misu? :)522525be10f78d7c3dbe04fcc5ecf9fe.jpg

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

Odesláno

Rychlej tip....včera jsem si vyčistil bílou podrazku pod stolem v hospodě o zátěžový koberec...rychle a dobře:-)))

Odesláno

Borci, nosite chukky do kanclu? Je to dejme tomu smart casual nebo uz proste mimo misu? :)

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

Já je nosím do kanclu furt a je mi mi jedno jestli je to mimo misu

Odesláno

Organic: Pořád mi vrtá hlavou serie něco ve stylu RW, rámovky ale s komplet podšívkou , ručně přišitej rám a podešev přišitá strojově . Teď otázka jestli je to tady někdo schopnej zapaltit nebo ne ... Btw tahle stitchdown konstrukce vibergů je docela k hovnu .. 

Odesláno

Organic: Pořád mi vrtá hlavou serie něco ve stylu RW, rámovky ale s komplet podšívkou , ručně přišitej rám a podešev přišitá strojově . Teď otázka jestli je to tady někdo schopnej zapaltit nebo ne ... Btw tahle stitchdown konstrukce vibergů je docela k hovnu .. 

Dlouho mi vrtá hlavou, kdo by něco takového spíchl a jestli by to stálo za to a bylo k zaplacení. Máš aspoň přibližnou představu za kolik jsi schopný tohle nabídnout?

Odesláno

Na kolik by vysly jedny festovni 6" ramovky? A o kolik by cena narostla, kdybys jeste delal individualni kopyto?

to už se dostáváme do bespoke sféry a tam jseš 35+ 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...