Harwey Posted April 4 Report Posted April 4 Priatelia, určite ste zaznamenali, že Chronomag oslávil 20. výročie svojho založenia. Na počesť tohto významného jubilea sme sa rozhodli vyrobiť a ponúknuť na predaj členom klasický merch, tj. produkty spojené s Chronomagom. Také, ktoré podporia radosť, cieľ a priebeh vašej chronocesty, rovnako ako aj sympatie ku všetkému tikajúcemu. Je isté, že heslo "koza dojí krev" s odpoveďou "mám toho plnou kabelku" je nemenné poznávacie znamenie každého z nás, ale z čisto praktického hľadiska by nemuselo byť od veci, aby ste sa spoznali z diaľky aj na základe napr. jasne rozlíšiteľných vizuálnych prvkov. 1. Malý odznak s papierovou vložkou a digitálnou potlačou Farba: Matná Strieborná Rozmery: Ø4,4 cm Materiál: Kov Množstvo je obmedzené na 100 kusov. Cena za 1 ks aj so zásielkovňou je 160 CZK. V prípade objednania viacerých kusov doriešime detaily v SZ. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 2. Šiltovka s výšivkou Chronomag šesťpanelový strih, vystužené 2 predné panely, prešívaná, zľahka prehnutý šilt s kontrastným pásikom, obšité vetracie otvory, potiaca páska, veľkosť nastaviteľná mosadzným cvokom, 100 % bavlna. Farba: Kráľovská modrá Gramáž: 340 g/m² Množstvo je obmedzené na max. 50 kusov. Cena za 1 ks aj so zásielkovňou je 400 CZK. V prípade objednania viacerých kusov doriešime detaily v SZ. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Napíšte sem prosím kto má o odznak a šiltovku záväzný záujem a koľko kusov. Záujemcovia, prosím Vás o zápis vo formáte: Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks Každý ďalší prosím kopírovať celý zoznam ako pri kalendári. Platbu, číslo účtu, adresu doručenia potom dohodnem s každým po SZ. P.S.1: díky Bertovi za nápad a priestor a všetkým moderátorom za podporu. P.S.2: Celá vec s merchom je nadšenecká akcia pre fanúšikov fóra. Vaše osobné údaje, ktoré mi zašlete, budú využité výlučne k zaslaniu merchu na vami zadanú adresu. Odoslaním údajov s týmto súhlasíte. Díky, Peter 1 1
farkyostrava Posted April 4 Report Posted April 4 (edited) Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Edited April 4 by farkyostrava
Já ml. Posted April 4 Report Posted April 4 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks
Xenomorfus Posted April 5 Report Posted April 5 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks
Lukyn77 Posted April 5 Report Posted April 5 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks
Beet Posted April 5 Report Posted April 5 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks
Paw Posted April 5 Report Posted April 5 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks
Vit Posted April 5 Report Posted April 5 (edited) Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks Edited April 5 by Vit
tikzot Posted April 5 Report Posted April 5 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks
Tomak Posted April 5 Report Posted April 5 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks
M.K. Posted April 5 Report Posted April 5 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks
cezan Posted April 5 Report Posted April 5 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Šiltovka - cezan - 1 ks
Michal400 Posted April 5 Report Posted April 5 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Šiltovka - cezan - 1 ks Odznak - Michal400 - 2 ks Kšiltovka - Michal400 - 1 ks
Skipi Posted April 5 Report Posted April 5 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Šiltovka - cezan - 1 ks Odznak - Michal400 - 2 ks Kšiltovka - Michal400 - 1 ks Kšiltovka - Skipi 1 ks
p3k Posted April 5 Report Posted April 5 (edited) Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Šiltovka - cezan - 1 ks Odznak - Michal400 - 2 ks Kšiltovka - Michal400 - 1 ks Kšiltovka - Skipi 1 ks Kšiltovka - p3K 1 ks Edited April 5 by p3k
Bert Posted April 5 Report Posted April 5 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Šiltovka - cezan - 1 ks Odznak - Michal400 - 2 ks Kšiltovka - Michal400 - 1 ks Kšiltovka - Skipi 1 ks Kšiltovka - p3K 1 ks odznak - Bert - 2 ks Kšiltovka - Bert - 1 ks
EpsteinBarr Posted April 6 Report Posted April 6 (edited) Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Šiltovka - cezan - 1 ks Odznak - Michal400 - 2 ks Kšiltovka - Michal400 - 1 ks Kšiltovka - Skipi 1 ks Kšiltovka - p3K 1 ks odznak - Bert - 2 ks Kšiltovka - Bert - 1 ks Kšiltovka - EpsteinBarr - 1ks Edited April 6 by EpsteinBarr
petr4612 Posted April 6 Report Posted April 6 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Šiltovka - cezan - 1 ks Odznak - Michal400 - 2 ks Kšiltovka - Michal400 - 1 ks Kšiltovka - Skipi 1 ks Kšiltovka - p3K 1 ks odznak - Bert - 2 ks Kšiltovka - Bert - 1 ks Kšiltovka - EpsteinBarr - 1ks Odznak - petr4612 - 1ks Kšiltovka - petr4612 - 1ks
Dave123 Posted April 6 Report Posted April 6 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Šiltovka - cezan - 1 ks Odznak - Michal400 - 2 ks Kšiltovka - Michal400 - 1 ks Kšiltovka - Skipi 1 ks Kšiltovka - p3K 1 ks odznak - Bert - 2 ks Kšiltovka - Bert - 1 ks Kšiltovka - EpsteinBarr - 1ks Odznak - petr4612 - 1ks Kšiltovka - petr4612 - 1ks Odznak - Dave123 - 1ks Kšiltovka - Dave123 - 1ks
Tanner Posted April 6 Report Posted April 6 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Šiltovka - cezan - 1 ks Odznak - Michal400 - 2 ks Kšiltovka - Michal400 - 1 ks Kšiltovka - Skipi 1 ks Kšiltovka - p3K 1 ks odznak - Bert - 2 ks Kšiltovka - Bert - 1 ks Kšiltovka - EpsteinBarr - 1ks Odznak - petr4612 - 1ks Kšiltovka - petr4612 - 1ks Odznak - Dave123 - 1ks Kšiltovka - Dave123 - 1ks Odznak - Tanner - 2ks 1
Recommended Posts