YPO Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května No já nejsem odborník na Rolex, ale přijde mi opravdu zvláštní něco koupit a pak se ptát. Většinou to bývá naopak.
bandicoot Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května Tak ono to taky mohlo bejt “mami půjč mi 70 na hodinky, supr kup, stojej jinak třikrát tolik”. No a pak si koupil tohle na oko a motorku. 1 1
Micey Odesláno 4. května Autor Nahlásit Odesláno 4. května Muze bejt.. ale tim ze ty vsechny lidi kolem toho (nemyslim ty zmrdy od kerejch to koupil) mam rad, tak je to takovy.. smutny, no.
vonmisses Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května Nejlepší se kouknout dovnitř na vyvažovací matičky , vlásek apod. Z vnějšku je nápadný ten vřed na lunetě. Taky čísla na lunetě nesedí přesně uprostřed, na 50 to jde dobře vidět. Spona ze spodu neodpovídá, dolní lízátko při přechodu přes “mercedes” v originále prochází v jiné poloze než na fotce. Ten kyklop se mi z boku taky nezdá, ale může to dělat fotka.
vonmisses Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května Microstella nuts. Myslím, že fejkové strojky nemají určitě 4. 1
orol Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května před 10 hodinami, Bert napsal: vyvažovací matičky? Něco jako toto: jestli "vyvažovací", nebo spíš "časovací", ale matičky! 1
Bert Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května @orol už jasný. Já nevěděl, že se tomu říká matičky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se