M.K. Posted February 11 Report Posted February 11 První krok = přezout na náramek ... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. ... no a nejdřív práce ... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. ... potom zábava. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
M.K. Posted February 19 Report Posted February 19 Ahoj, hodinky dnes předány Zásilovně. Po předchozí domluvě míří do Opavy, kde si je užije @ABCDE, kterému děkuju za komunikaci. Nikdo další se mi z označených členů neozval, takže další postup v režii @Jirka19 - i Tobě velký dík! Až budu u počítače, přihodím ještě pár fotek...
M.K. Posted February 22 Report Posted February 22 Ještě pár fotek a krátkej komentář (něco málo jsem napsal do notýsku). Hodinky mile překvapily: zpracování, design, čitelnost, pro mě ideální rozměry - velikost, výška i tvar pouzdra - v pohodě na denní nošení. Nepochopil jsem to odpružení - nikdo snad nenosí hodinky tak natěsno, aby se to mohlo projevit..? Spíš bych to považoval za potenciální kurvítko a lapač bordelu, ale co já vím..? Rychlostěžejky příjemný, taktéž šroubovací osičky. Ještě jednou moc děkuju Helveti za možnost tyhle parádní časomíry vyzkoušet a přidat svou trošku k jejich příběhu. A gratuluju budoucímu majiteli! Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1
ABCDE Posted February 23 Report Posted February 23 potvrzuji převzetí v Opavě @M.K. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1 1
ABCDE Posted March 4 Report Posted March 4 (edited) Hodinky Formex jsem měl na ruce něco přes týden a musím říct, že mě mile překvapily. Při 44 mm jsem čekal, že budou na ruce působit mnohem větší, ale nosí se fakt dobře. Tah i spona jsou pohodlné. Super je dýnko s průhledem na strojek. Líbí se mi datum na 6. hodině a ten lehký sklon ciferníku kolem okénka. Je to hezký detail. Ručky povedené a namodralá lumi je taky fajn. Tuto konkrétní barvu bych si asi sám nevybral, ale jako týdenní změna to bylo příjemné. Jen jsem v nich pořád viděl inspiraci jinými hodinkami, ale to je spíš můj osobní problém. Za mě jsou ideální pro někoho, kdo se o hodinky nijak zvlášť nezajímá, ale chce kvalitní, neokoukané švýcarské hodinky na každodenní nošení. Jediné mínus vidím ve vyšší ceně. Cenovka kolem 20 tisíc korun by mi přišla výrazně přijatelnější. A taky je to méně známá značka, která mi zatím úplně nepřirostla k srdci. Vlastně jsem je záměrně poslal dál o pár dní dřív, protože jsem je za celou dobu skoro nesundal z ruky… a moje vlastní hodinky už začínaly trochu žárlit Děkuji týmu Helveti za možnost si vyzkoušet zase jiné hodinky Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited March 4 by ABCDE 3
tomina666 Posted Friday at 12:28 PM Report Posted Friday at 12:28 PM (edited) Ahoj, hlásím převzetí od @ABCDE nějakou dobu u mě pobudou, pak posílám dále podle seznamu. Mimochodem, to jsou jako fakt 43 mm?! Tvl, myslel jsem tak maximálně 41. @Jirka19 - je jedno s kým se domluvím nebo to mám brát podle seznamu? Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited Friday at 12:29 PM by tomina666 1 1
Jirka19 Posted 15 hours ago Author Report Posted 15 hours ago @tomina666 - díky za info, no podle mých informací zbývá už jen @Mari a @miro_mt - čili se prosím domluv s jedním z nich a jdeme do finále putování
miro_mt Posted 13 hours ago Report Posted 13 hours ago Ja mozem ist kludne posledny a poslem to rovno do Helveti, nech to nebeha na Slovensko a spat medzi nami uzivatelmi 1
tomina666 Posted 12 hours ago Report Posted 12 hours ago před 2 hodinami, Jirka19 napsal: @tomina666 - díky za info, no podle mých informací zbývá už jen @Mari a @miro_mt - čili se prosím domluv s jedním z nich a jdeme do finále putování Ok, platí! Až bude čas, posílám @Mari
Recommended Posts