Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ahoj kolegové,

zkusím nabídnout svého základního aira 15 M2 - používaný celkem minimálně, nikdy nedostal nijak více zabrat. Chtěl bych ho ale začít používat trochu více, takže by se mi hodil větší výkon - chci tedy přejít na M4 pro, což je i důvod prodeje. Stav je vynikající / velmi dobrý, nikde žádné ťukance ani škrábance. Baterka má 61 cyklů a 100%, záruka platná u isetos do května 2026. 

Jedinou vadou na kráse je neduh maců s tenkým tělem - na obrazovce je otlačená klávesnice, nemá to na displej žádný vliv, ale zmiňuji to, snažil jsem se to i vyfotit. Co jsem o tom četl, stává se to často a dá se to buď vyčistit isopropylalkoholem, anebo je teoreticky možná reklamace. Já nezkoušel ani jedno, nijak mi to nevadilo, takže jsem to neřešil.

Komplet balení včetně nabíječky, kabelu, krabice.

Ostrava a okolí dovezu, jinak pošťák v ceně. Kdyby byla rychlá akce, tak ve čtvrtek jedu na jižní moravu, můžu ho přibrat a někde předat.

Cena 20 000,- , díky za možnost inzerce :) 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by ingi88
  • ingi88 changed the title to P: Macbook AIR 15 M2 256GB / 8GB
  • Create New...