Jirkasirka Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna Vážení, rád bych nabídl pouze k prodeji Breitling Avenger Skyland Chronograph A13380. Pořízeny 01.03.2008 někde na druhém konci světa, 10.04.2024 byly v Onyxu na velké údržbě, kde proběhl celkový servis, renovace pouzdra i tahu, kompletní přetěsnění a odstranění vrchního AR. Já je tu pořídil s vidinou toho, že nutně potřebuju ještě ty pravý chlapský hodinky, co jsou na zápěstí cítit. Vzal jsem je párkrát ven a ozvala se mi skolióza. To železo je opravdu na zápěstí cítit a trhá to manžety. Nedoporučuji tedy pro menší zápěstíčka. Tah je tak na cca 23 cm tlapu, papíry komplet, papíry z Onyxu a vyměněné díly též, origo bednu vzal čas - nahrazuje ji přepravní B pouzdro. 2 rychlofotky, rád nafotím detaily. Předal bych ideálně osobně v Praze či okolí. Cením si je na 70 tisícovek. Nic nechci, všechno hodinkové mám a případná věcná komunikace do SZ. Děkuji všem. 1
Jirkasirka Odesláno 6. září Autor Nahlásit Odesláno 6. září Návrhy na výměnu jsou, ale vyměnil bych raději teď před Vánoci za 68tis. Kč.
Jirkasirka Odesláno 17. září Autor Nahlásit Odesláno 17. září UP na 67.000,- CZK. Díky a skvělý den všem.
Jirkasirka Odesláno 6. října Autor Nahlásit Odesláno 6. října UP...bohužel jsem opět narazil na 2 skvělé zájemce, tak jsou hodinky opět, po delší době, k mání. Odpočívají v pelíšku a těší se na nového majitele. 66tisícovek a jelikož synek truchlí, tak bych možná vzal i něco levnějšího do výměny, ale stále preferuji směnu za oběživo i digitální. Krásný den všem.
Jirkasirka Odesláno 22. října Autor Nahlásit Odesláno 22. října UP...a pořádná chlapská železa čekající na nového prince. Ideálně osobka Praha nebo okolí. Je tu stále ještě možnost na výměnu s Vaším doplatkem ideálně 42m+, jen 3 ručky žádná chrona a třeba na gumě. Cena za peníze úplně dolu na 63,5 tis. Kč, možno i virtuálních peněz než vás to vypláchne.
Jirkasirka Odesláno 31. října Autor Nahlásit Odesláno 31. října UP...Jsou smutné, velké i těžké a odpočívají v pokoji. Zkusím ještě změnu ceny na 62.000,- Kč, které by se mi právě teď i dost hodily na něco jiného:).
Jirkasirka Odesláno 19. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu UP...potřeboval bych nyní rychle keš, tak nabízím do neděle za 58.500,- Kč. Ideálně Praha osobka, výměny už ne, nakoupil jsem už.
Jirkasirka Odesláno 3. prosince Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince UP....na hezké hodinky pod hezký stromeček za již smutných 58tis. Kč nebo aktuálním kurzem v Solaně.
Doporučené příspěvky