Jirka1985 Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Ahoj, nabízím k prodeji své Tudor Black Bay GMT. - Kompletní balení s originálním kožený páskem + originální ocelový náramek (dokoupený), - Skvělý stav bez vrypů nebo jiného poškození, pouze pár vlásečnic na leštěných plochách a sponě, - Kupováno u Bechyněho v Listopadu 2022, takže v záruce ještě víc než 2 roky! Cena: 75 000,- Kč Pouze osobní předání Praha/okolí. Prosím nenabízejte výměny - nemám zájem. Díky za prostor! Jirka
Jirka1985 Odesláno 9. října Autor Nahlásit Odesláno 9. října Pár lidí napsalo, ale posílat na dálku je nechci, zase tak na ten prodej nespěchám Pořád jsou v záruce do 11/2027 a levnější v tomhle setu (tah i kožený řemínek) a stavu nebudou...
Jirka1985 Odesláno 17. října Autor Nahlásit Odesláno 17. října UP! Dneska jsem je hodil na timegrapher, tak posilam soucasny stav V pripade dotazu jsem k dispozici
Jirka1985 Odesláno 3. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu UP! Nejake diskuze probihaji, ale stale jsou k dispozici. Muzu je pripadne vzit v sobotu dopoledne na SEW pokud by byl zajem
Jirka1985 Odesláno 27. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu Můžu je vzít v sobotu dopoledne na Micro Praha, kdyby se někdo chtěl podívat osobně. Ale cena je pevná Překvapivě hodně lidí nabízí jen o pár tisíc míň, tak čekám kdo se nakonec rozhoupe...
Jirka1985 Odesláno před 21 hodinami Autor Nahlásit Odesláno před 21 hodinami UP! Kdyby si je nekdo chtel nadelit pod stromecek, tak jsem k dispozici jen do 14.12. Pak az po Novem roce...
Doporučené příspěvky