worel Odesláno 26. října Nahlásit Odesláno 26. října Ahoj prosím o radu jaký bych si měl pořídit silikonový řemínek na svoje Seiko King Turtle? Máte nějakou zkušenost? Rozhoduji se mezi dvěma typy(viz. foto přikládám) chtěl bych řemen černé barvy. Jestli origo Seiko nebo značku Uncle? Diky za radu David
Hector_24 Odesláno 27. října Nahlásit Odesláno 27. října Ahoj Tu prvni gumu mam. Na me je az moc tvrda a velka. Nedoporucuju A nejak mi ani nesedi tolik nakonec k tem zelvam... US verim, ze bude lepsi akorat me pise ze je vyprodana...
Jiří Sedlák Odesláno 27. října Nahlásit Odesláno 27. října Origilál, ale rovnou vlnku DAL1BP. Ani jedno z toho co zmiňuješ není silikon. Originál je PU a uncle kaučuk. Vypadá to takhle.
Jiří Sedlák Odesláno 27. října Nahlásit Odesláno 27. října Originál gumu si musíš vytvarovat v horký vodě, pak je super.
worel Odesláno 27. října Autor Nahlásit Odesláno 27. října před 3 hodinami, Hector_24 napsal: Ahoj Tu prvni gumu mam. Na me je az moc tvrda a velka. Nedoporucuju A nejak mi ani nesedi tolik nakonec k tem zelvam... US verim, ze bude lepsi akorat me pise ze je vyprodana... Diky moc. Jinak máš pravdu US dočasně vyprodaný. A co si mysliš o US Irezumi (ten se vzorem?) ten na skladě je. Já nevim jestli se mi to líbí nebo nelíbí a víc mě taky oslovil US jak píšeš.
worel Odesláno 27. října Autor Nahlásit Odesláno 27. října před 3 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Origilál, ale rovnou vlnku DAL1BP. Ani jedno z toho co zmiňuješ není silikon. Originál je PU a uncle kaučuk. Vypadá to takhle. Přesně tyhle mám a na ně bych ho chtěl nasaditjinak kde seženu originál s rovnou vlnkou DAL1BP?
Jiří Sedlák Odesláno 27. října Nahlásit Odesláno 27. října Japonsko, já objednával na Saikyu, ale to teď nějak nefunguje, takže Sakura, shopping in Japan, to na mě vyběhlo na googlu.
worel Odesláno 28. října Autor Nahlásit Odesláno 28. října před 16 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Japonsko, já objednával na Saikyu, ale to teď nějak nefunguje, takže Sakura, shopping in Japan, to na mě vyběhlo na googlu. Ok děkuji za radu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se