Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj prosím o radu jaký bych si měl pořídit silikonový řemínek na svoje Seiko King Turtle? Máte nějakou zkušenost? Rozhoduji se mezi dvěma typy(viz. foto přikládám) chtěl bych řemen černé barvy. Jestli origo Seiko nebo značku Uncle? Diky za radu David 🤔

Screenshot_20251026_170302_Messenger.jpg

Screenshot_20251026_170211_Chrome.jpg

Odesláno

Ahoj ;) Tu prvni gumu mam. Na me je az moc tvrda a velka.  Nedoporucuju :(  A nejak mi ani nesedi tolik nakonec k tem zelvam...

US verim, ze bude lepsi akorat me pise ze je vyprodana...

IMG_3130.jpeg

Odesláno
před 3 hodinami, Hector_24 napsal:

Ahoj ;) Tu prvni gumu mam. Na me je az moc tvrda a velka.  Nedoporucuju :(  A nejak mi ani nesedi tolik nakonec k tem zelvam...

US verim, ze bude lepsi akorat me pise ze je vyprodana...

IMG_3130.jpeg

Diky moc. Jinak máš pravdu US dočasně vyprodaný. A co si mysliš o US Irezumi (ten se vzorem?) ten na skladě je. Já nevim jestli se mi to líbí nebo nelíbí🤔🫣 a víc mě taky oslovil US jak píšeš.

Odesláno
před 3 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Origilál, ale rovnou vlnku DAL1BP. Ani jedno z toho co zmiňuješ není silikon. Originál je PU a uncle kaučuk. Vypadá to takhle.

IMG_20251027_074851.jpg

IMG_20251027_074855.jpg

Přesně tyhle mám a na ně bych ho chtěl nasadit😊jinak kde seženu originál s rovnou vlnkou DAL1BP? 

Odesláno
před 16 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Japonsko, já objednával na Saikyu, ale to teď nějak nefunguje, takže Sakura, shopping in Japan, to na mě vyběhlo na googlu. 

Ok děkuji za radu 👍

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...