Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím všetkých nadšencov hodiniek . Prišiel som sem pre vyriešenie záhady , ktorá sa deje od dnešného rána .  V prvom rade uvádzam že vždy s každým komunikujem slušne , a férovo . Ale to čo sa dnes začalo diať mi príde absolutne zcestné , ked si uvedomíme že dospelý chlap ktorý by už mal mať aké to slušné správanie - ved tvrdí že je milionár a vlastní zbierku hodiniek ako nikto iný na SK :) Tak by mohol sa aj podla toho chovať. Od prvého emailu je ale tento človek vulgárny a v posledných emailoch aj agresívny so známkami vyhrážania - osobnej konfrontácie atd . Ano , dopúštam sa predaja dvoch falzifikátov hodiniek na bazoši, ale za najnižšiu možnu sumu , a to preto že mi kedysi tieto hodinky boli darované tak ich púštam dalej , nič viac nič menej . Ale chce mi niekto z vás povedať že kvoli tomu je nutné sa mi vyhrážať a vypisovať mi takéto emaily ? Akože vážne ? To kde sme sa dostali ako spoločnosť ? Ocením debatu na úrovni , a ak sa tu tieto dotyčné osoby spoznajú tak nech sa prihlásia . Aby aj ostatní videli čo sú zač a ako komunikujú ;)

Snímek obrazovky 2025-11-09 181005.png

Snímek obrazovky 2025-11-09 182022.png

Snímek obrazovky 2025-11-09 182217.png

Snímek obrazovky 2025-11-09 190447.png

Snímek obrazovky 2025-11-09 190529.png

Upraveno uživatelem Bismarck66
Odesláno

@Bismarck66 Ten printscreen je mizerný, ale přečíst lze. Jak jsi přišel na to, že jsou to členové Chronomagu?

To samé vlákno jsi založil (se stejným názvem) i na hodinkomania.sk

Takže se ptám, jakého fóra jsou to členové?

• Like 1
Odesláno
před 8 minutami, Frantik napsal:

Ze jsi kokot, ktery prodava fejky, co ti mam na to odpovědět 🙂 

:) to sa znižuješ na ich úroveň ? Bud taký láskavý a tieto sračky si nechaj pre seba , ešte raz a naposledy , ja niesom distribútor ani podporca FEJKOV ! ja predávam cez bazoš to čo mi tu ostalo navyše ! Tak si nechaj tieto sračky láskavo pre seba DAKUJEM . 

• Haha 1
Odesláno
před 8 minutami, Bert napsal:

@Bismarck66 Ten printscreen je mizerný, ale přečíst lze. Jak jsi přišel na to, že jsou to členové Chronomagu?

To samé vlákno jsi založil (se stejným názvem) i na hodinkomania.sk

Takže se ptám, jakého fóra jsou to členové?

A existuje ešte iné československé hodinkové forum než tieto dva ? Tieto osoby cez email tvrdia že vedú o mne vlákno na hodinárskom fore . Aj mna by zaujimalo akého fora sú členovia tieto osoby. Alebo či je to jedna a tá istá osoba s X emailami . 

Odesláno
Právě teď, Frantik napsal:

Me je uplne jedno, kde si to sehnal. Je to fejk? Je. Tak si kokot 🙂 A nerozčiluj se, ať ti nepraskne cévka a netaháš nohu.

Jediny kokot si tu ty , ked už  ,a ja sa nerozčulujem skôr ma udivuje ako si Frantík z Prahy myslí že zožral všetku mudrosť sveta ,ty primitiv . 

• Hlasovat proti 2
Odesláno

@Bismarck66 Proboha. Tedy jednoduše: jsi zmrd, který prodává fejky. Na tomto fóru jsi právě skončil. Na hodinkomanii jsem Tě nahlásil moderátorům, tak doufám, že chalani zareagují také rychle a rázně.

Vlákno LOCK.

• Like 3
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 3 minutami, Bismarck66 napsal:

Jediny kokot si tu ty , ked už  ,a ja sa nerozčulujem skôr ma udivuje ako si Frantík z Prahy myslí že zožral všetku mudrosť sveta ,ty primitiv . 

Sežral no 🙂 Ty ale tady za 10 minut končíš, tak si to užívám 🙂 

• Haha 4
  • Dát hlas 1
  • Bert uzavřel téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...