Pepar Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu Nová akvizice a nemůžu se vynadívat, ze všech limitek mi přijdou nejvíc auto retro, asi kvůli tomu minutovému číslování namísto hodinového, což má připomínat tachometr. Nejsem moc na chrona, ale tady jsem prostě neodolal 4
Vlcak Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu Zajímavá limitka. Proč není minutové číslování i u indexů 25, 30 a 35? Z designového pohledu mi to takto přijde nevyvážené. Ale asi to má svůj význam, tak se ptám.
paya01 Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu před 2 hodinami, Vlcak napsal: Zajímavá limitka. Proč není minutové číslování i u indexů 25, 30 a 35? Z designového pohledu mi to takto přijde nevyvážené. Ale asi to má svůj význam, tak se ptám. Asi proto, že typicky u rychloměru je výseč stupnice +/- 270 stupňů. UG je moje oblíbená značka (nemám nic, ale jsem fanda), ale tady mi ty minutové popisky strašně připomínají embéčko.
Kluk jako buk Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu Moc pěkné a neobvyklé. Užívej! 1
Pepar Odesláno 25. listopadu Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu (upraveno) Před hodinou, paya01 napsal: Asi proto, že typicky u rychloměru je výseč stupnice +/- 270 stupňů. UG je moje oblíbená značka (nemám nic, ale jsem fanda), ale tady mi ty minutové popisky strašně připomínají embéčko. Jo, přesně to mě taky napadlo, že tacho u asi většiny starých aut nebyl kolem dokola ale jen většinová výseč. MBčko v tom úplně nevidím a podle katalogových promo fotek je na pozadí Ford... tohle jsou indexy z tacho z 60. let Upraveno 25. listopadu uživatelem Pepar 1
Vlcak Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu Jasně, díky. Proto i to natočení číslic 20 a 40 směrem ke středu. Dává to smysl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se