Přejít na obsah

Union Glashütte Noramis Chronograph - Limited Edition 350 Pieces Sachsen Classic 2022

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nová akvizice a nemůžu se vynadívat, ze všech limitek mi přijdou nejvíc auto retro, asi kvůli tomu minutovému číslování namísto hodinového, což má připomínat tachometr. Nejsem moc na chrona, ale tady jsem prostě neodolal 😍

IMG_3211.JPEG

IMG_3208.JPEG

• Like 4
Odesláno

Zajímavá limitka. Proč není minutové číslování i u indexů 25, 30 a 35? Z designového pohledu mi to takto přijde nevyvážené. Ale asi to má svůj význam, tak se ptám. 

Odesláno
před 2 hodinami, Vlcak napsal:

Zajímavá limitka. Proč není minutové číslování i u indexů 25, 30 a 35? Z designového pohledu mi to takto přijde nevyvážené. Ale asi to má svůj význam, tak se ptám. 

Asi proto, že typicky u rychloměru je výseč stupnice +/- 270 stupňů. UG je moje oblíbená značka (nemám nic, ale jsem fanda), ale tady mi ty minutové popisky strašně připomínají embéčko. 

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, paya01 napsal:

Asi proto, že typicky u rychloměru je výseč stupnice +/- 270 stupňů. UG je moje oblíbená značka (nemám nic, ale jsem fanda), ale tady mi ty minutové popisky strašně připomínají embéčko. 

Jo, přesně to mě taky napadlo, že tacho u asi většiny starých aut nebyl kolem dokola ale jen většinová výseč.

MBčko v tom úplně nevidím a podle katalogových promo fotek je na pozadí Ford... tohle jsou indexy z tacho z 60. let

Výstřižek.JPG

Upraveno uživatelem Pepar
  • Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...