Přejít na obsah

NIGHTSHOTS


Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 3,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po 2 týdnech...

Ladili jsme s Bellsem fotku do kalendáře, Omega DSOTM - odvrácená strana měsíce, model Pitch Black,  no a protože už je po uzávěrce fotek do kalendáře, tohle tu prostě nemůže chybět.

 

 

 

DSOTM.jpg

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to nemyslel špatně, jen mám prostě takovou obsesi a stejně jako u jinejch fotek hodinek, těch do kalendáře nevyjímaje, mi prostě tahá za oči, když "padají" tak, že mě to nutí vykrucovat hlavu do strany.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli je to na naše "Pičbleky" tak děkujeme všem, jsme rádi, že se to líbí. Byl to vlastně takový nápad "z ničeho", o to více nás to těší. Já to neplánoval, prostě jsem se nudil, vzal jsem hodinky a začal fotit ... úplně původně to vůbec nebylo myšleno, jako foto do kalendáře, k tomu mě vyburcoval až Kuba :) . Takže vlastně náhoda.

Kdyby to někoho zajímalo, tak optický rozdíl mezi Pitch Black oproti klasickým DSOTM je ten, že na PB svítí i luneta a logo na korunce 😍 - viz moje srovnávačka klasických DSOTM a DSOTM PB:

 

 

IMGP3147.JPG

IMGP5256.JPG

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Davide moc se omlouvám, že jsem si dovolil Ti do toho strkat nos, já měl na mysli něco takového...

2.jpg.0fb6f3d2d875a1d14320bb5d769a9ec3.jpg

... a když by ta fotka měla jít do kalendáře, což by bylo fajn, tak by třeba stála za úpravu, já si myslím, že by to šlo s Kubou domluvit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vůbec se neomluvej, neberu to jako kritiku, jak jsem psal, vzniklo to z ničeho a Tvou poznámku jsem pochopil a určitě je na ni něco pravdy, notabene teď, když to vidím v té Tvojí úpravě ...

Jestli to bude chtít @prischera přehodit za tu upravenou, já s tím vůbec nemám problém, ale jestli by to mělo být technicky náročnější, protože hlasování je v běhu, tak je to v zásadě asi jedno, ale určitě beru tu poznámku pro příště, jako věcnou. Díky za opravu. 👍

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevidim zadny ve vymene, kompozicne je opravdu lepsi. Akorat bohuzel tyhle lumi fotky bohuzel v tisku vypadaji hur nez na monitoru. To svetlo tak chybi. Do kalendare jsou obecne lepsi zivejsi barevne fotky. Ale samozrejme vymenu udelam. Jen poprosim o upravenou fotku v plne kvalite.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...