blackmonster Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Co si o tom myslite?! Kupovane na ebay u Timeparadise Je to fejk? Zneistuje ma zadne puzdro, ze je kompletne lestene a nie je okolo "tsunami" matne. A detajl ako okolo bodu na lunete je cisto cierny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubson Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 nevidím problém který by nasvědčoval tomu že by mělo jít o padělek, nehledě na to - který replikant by se pižlal s tak dokonalou kopií hodinek v ceně 100usd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yvaine Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Kuba má naprostou pravdu. Navíc moje vypadají uplně stejně..Tedy vypadaly než jsem je začal nosit Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaucz Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Já bych to viděl jen na jinou verzi / jiné místo výroby /, alespoń dle kódu, který je v čtverečku vedle čísla kalibru. O replikách u této ategorie jsem nikde nečetl. A při zpracování, jaké je na fotkách, by ses těch replik asi nedoplatil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaucz Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Možná jen jiný rok výroby. Ten mat u tsunami bude u starších, chtělo by to porovnat s těma co má kdo doma. 2004 - byl v matu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drummer Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Ty fejkaři jsou totální amatéři. Vyrobí dokonalou kopii hodinek za 120$ a přehlédnou matnou část dýnka. Kam ten svět spěje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubaky Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Tady o nich něco píšou http://quartzimodo.com/cs/articles/how-to-...ke-seiko-watch/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drummer Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Ano. Z článku, který psali snad samotní fejkaři jsem se dozvěděl, že na Monstrech je zhola nemožné fejkovat ochranou modrou fólii a proto používají průhlednou s červeným proužkem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.F.G. Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 To je dost povedený "fejk" teda. Skoro lepší, než originál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
David_B Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Tak jsem se na to schválně podíval, protože mám doma jak černá tak i oranžová Monstra a buď v klidu. Moje černá Monstra (podle webu rok výroby 1998 - nevím zda se tomu dá věřit...já o tom pochybuju) mají matné okolí tsunami a manželčina oranžová Monstra (stejný rok výroby) mají lesklé dýnko. Navíc jsme si všimli lehké tvarové odchylky u těch oranžových v oblasti nožek pro uchycení stěžejek. Moje jsou kupovány od Timeparadise a manželčina od Pokemonyu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts