jožko Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2017 Nie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. je.Patria tam napr. tieto ciferníky:
colommbo Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2017 Řekl bych, že strojek do pouzdra nepatří, drží jej ten plech se čtyřmi packami (nevím, jak se to odborně nazývá), o ciferníčku se neodvažuju napsat nic...
soki7650 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 ahojte, nasli sme doma hodinky a chceme sa spytat aky su to model, aky rok. Maju taketo hodinky prosim aj nejaku cenu? Necheme ich predat ale chceme o nich nieco vediet. Dakujem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sonny919 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 ahojte, nasli sme doma hodinky a chceme sa spytat aky su to model, aky rok. Maju taketo hodinky prosim aj nejaku cenu? Necheme ich predat ale chceme o nich nieco vediet. DakujemAhoj, sú to hodinky s automatickým náťahom a s kalibrom 96, začali sa vyrábať od roku 1980, priemer púzdra je 34mm, svoju cenu majú a sú veľmi pekné
jožko Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 Ahoj.Je to typ 96 026 3,vyrábaný od r. 1980.Cena je taká, akú ti je niekto ochotný zaplatiť.No citová je omnoho vyžšia-pokiaľ sú po príbuznom,známom...
soki7650 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 Ďakujem chlapci, keď sa spýtam úplne blbo okrem citovej väzby na starého otca, môžu mať cenu cca 50?? Mama sa stále pýta či je to poklad? ďakujem
Sonny919 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 Sonny je rýchlejšíale typové číslo som z hlavy nevedel
colommbo Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2017 Ano, "cenu" padesát éček mají, hodnotu po starom ockovi by som však hodnotil vyššie...
Harwey Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2017 Zdravim Vas, rad by som sa spytal na tieto LCD digi. Je mozne, ze sa robili kopie, alebo je to chyba pri vyrobe? Na "mesic" chyba makcen, normalne to asi nie je, ci? V biblii tam "Ě" je.Strojcek netusim ci je OK, este som nevidel tieto LCD-cka zvnutra. Vdaka.
Honza.manta Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2017 Fejk to asi nebude, to se ni nezdá - spíš tisková chyba. Nicméně jsem je ještě bez háčku neviděl.
straspol Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2017 Ahoj.Je to typ 96 026 3,vyrábaný od r. 1980.Cena je taká, akú ti je niekto ochotný zaplatiť.No citová je omnoho vyžšia-pokiaľ sú po príbuznom,známom...Ahoj, o strojku bych si vzhledem k nápisu na ciferníku dovolil pochybovat, podle mé zkušenosti se jedná o kal. 69 , není-li na ciferníku uveden počet kamenů... nedávno jsem si to znovu ověřoval.
tiper Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2017 Zdravím,setkal se někdo s tímto číslováním na dýnku? Číslo 0066057, kal. 66.4. Dík za info. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2017 To číslo na dýnku. Taky jsem neviděl moc pyžamáků.
straspol Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2017 Číslo jsem na těchhle pyžamech taky ještě neviděl... ale já toho neviděl...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se