A.s.t.o.r.e.k Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 Zdravím, prosím, nedokáže někdo z Vás zařadit tyhle budíky??? omlouvám se za kvalitu fotek... ciferník ETERNIA, ale strojek HAVILA B, je tohle složenina nebo kde mám hledat vědomosti )) děkuji mnohokrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A.s.t.o.r.e.k Odesláno 24. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 Zdravím, prosím, nedokáže někdo z Vás zařadit tyhle budíky??? omlouvám se za kvalitu fotek... ciferník ETERNIA, ale strojek HAVILA B, je tohle složenina nebo kde mám hledat vědomosti )) děkuji mnohokrát Ještě dopíšu, info na strojku... ADJUSTED... 15 JEWELS... NEPOSSE (UEPOSSE) 9293... HAVILA B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2009 Moc se o tohle nezajímám ale připadá mi to jako dílo ukrajinských mistrů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stana Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 (upraveno) že by si ukrajinci troufli na šrubované šatony a mikroregulaci? to se mi fakt nezdá skládačka to zřejmě je ale ukrajinská bych neřekl ale jisty si nejsu...,jinak strojek je pěkný takže pokud jsi za ně nedal nějaky šilený penize tak to snad nebude tak zlý...,mě se libí Upraveno 25. března 2009 uživatelem stana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A.s.t.o.r.e.k Odesláno 25. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 že by si ukrajinci troufli na šrubované šatony a mikroregulaci? to se mi fakt nezdá skládačka to zřejmě je ale ukrajinská bych neřekl ale jisty si nejsu...,jinak strojek je pěkný takže pokud jsi za ně nedal nějaky šilený penize tak to snad nebude tak zlý...,mě se libí Dal jsem za ně litřík, eh... ale asi to hodím na aukro, páč nevím kde hledat originál ciferník... Ještě jsem na tyhle budíky nikde nenarazil, ani o značce nic... Jinak to jsou docela pěkný hodinky, velikost cca 46mm a hlavně jdou... I docela se mi fakt páčej, maj něco do sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 Dal jsem za ně litřík, eh... ale asi to hodím na aukro, páč nevím kde hledat originál ciferník... Ještě jsem na tyhle budíky nikde nenarazil, ani o značce nic... Jinak to jsou docela pěkný hodinky, velikost cca 46mm a hlavně jdou... I docela se mi fakt páčej, maj něco do sebe... Tak Eterna je nějaká značka, o tom žádná. Však stačí zkontrolovat její vnučku, co prodává Kulix, že. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stana Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 tak tisic korun není zas tak veliká částka ja bych je neprodaval maximalně bych skusil něco udělat s těma ručičkama ale jinak v klidu...,pasek a hup s nima na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2009 46mm od eterny v té době? S tímhle průhledem a tou KORUNKOU??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A.s.t.o.r.e.k Odesláno 26. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 46mm od eterny v té době? S tímhle průhledem a tou KORUNKOU??? Kdybych věděl, nedávám to sem... Eternu znám, ale myslím si že to nemám s těma hodinkama nic společného, pouze inprovizace s ciferníkem... A na druhou stránku značku HAVILA neznám, který patří ten strojek a pouzdro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Vždyť o nic nejde, proti gustu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A.s.t.o.r.e.k Odesláno 3. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2009 Vždyť o nic nejde, proti gustu.... Jasný v poho, každopádně dík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se