Přejít na obsah

NEW BREITLING


PhoeniX

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 416
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Před hodinou, Micey napsal:

To zas snad ne.. kdyz porovnas mrsp zakladnich Avengeru a SOH II s “inhousem”, zas takovej rozdil tam neni..

hmm fakt jak chrono tak i nechrono je v podstate presne o 1/3 drazsi, pekny.

a mimochodem 6.5. ve 14:00 ma byt novy uvedeni. tak uvidime co to bude zase za vyplod, doufam ze ne zase nejakej reissue.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co si pamatuju, tak kdyz dali do SOH ten novy strojek, tak to o moc nahoru cenove neslo, takze mi to zase tak nerealne v tech levnejsich radach neprijde. Spis teda je ten strojek docela velky a od chvile, co ho dali do tech SOH, ho, pokud vim, nikam jinam nedali, coz si rikam, ze uz by snad udelali...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Ace84 proc lito? me se to dovela libi. hlavne v tom, ze udelali neco vetsiho nez ty dosavadni mikro42mm. nejsem moc priznivcem tolika novinek, jako barevny cudliky a novej pasek, zvlast kdyz to nabizi s tou nechutnou novou preklapeckou, ale jinak za me hlavne dobrej pocit, ze se delaji furt velky hodinky. samozrejme kridla by tomu slusela lip 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud to nebudu srovnávat s ikonickým modelem předchozích Chronomatů, tak se necítím, až tak pohoršený. Kdyby to byla nějaká nová řada Breitlingů, možná by to zkouslo více lidí a snáze, než když je to nástupce legendy (minulé pouzdro, tah, okřídlené logo - to byla špička, to bylo to pravé DNA Breitling). Nechci zde polemizovat, jakým se to dal Breitling směrem, apod.., ani jsem ještě neviděl naživo současný Chronomat 42, u kterého někteří nedávají ten trubičkový tah, ale tyhle 44 se mi docela líbí - ciferník je v tomto barevném provedení hezký, "křídla" holt už asi nikdy nebudou, takže jen "B", ale zaujala mě ta luneta - ta vystouplá část na 12, 3, 6 a 9, kde i na nich je keramická vložka zasazená do oceli - pokud to teda vidím dobře :rolleyes:...? Jak píše Ace84, každému se líbí něco jiného, mně se třeba moc nelíbí nová řada Endurance.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si nemůžu pomoct, ale mně přijde, že se dizajnem přiblížili spíš k SOH chrono na úkor DNA chronomatů, které v tom už moc nevidím. Předchozí chronomaty (ať už poslední verze 44mm nebo Evolution) měly koule a osobitý styl, který do okolí křičel "já jsem chronomat". U nových to moc necítím, pěkné jsou, o tom žádná, ale důstojný nástupce modelu to pro mě není.

Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Hodím to sem, Carollinum přebírá Breitling Butique v pařížský, myslím, že to je tak dobře. A 4 kšefty v top ulici v ČR je dle mýho super počin a přeju to Kotvalový. Fakt!

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/jine-parizska-ulice-pohrbila-tamara-kotvalova-v-ni-otevre-dalsi-butik-155860

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...