Salamaster Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Značka Tutima představila v roce 2010 kolekci Patria a současně se značka vrátila do města Glashütte. Nyní Tutima přidává novou referenci Patria se světle modrým ciferníkem uloženým v titanovém pouzdře - Tutima Patria Titanium Light Blue 41mm, 50m WR, Tutima manufacture calibre 617 s 65h rezervou https://monochrome-watches.com/tutima-patria-titanium-light-blue-dial-calibre-617-introducing-price/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
ragu Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Měl jsem je na ruce asi tyden zpět, moc hezkej kousek, i když na mě už velký.
horskjan Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února Také jsem měl možnost je vyzkoušet, i jiné varianty a nádherný jsou. Ten jejich inhouse je naživo pecka. Mě sedí hezky, ale je to typově kousek, který bych nosil asi minimálně...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se